0 oy
382 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (49 puan) tarafından
Uyumadan önce birşeyler veriyormusunuz . Neler veriyorsunuz daha fazla uyumasını istiyorum mama yediği için fazla vermek istemiyorum?
Bebek Ayı 12

4 Cevaplar

+1 oy
(1,619 puan) tarafından
 Daha fazla uyuması için karnını çok doldurmaya gerek yok uyku eğitimi verirseniz tüm sorunlarınız çözülür. Ayrıca gün içerisinde beslenmesine dikkat edin uyumadan önce yedirmek bebeğinizi rahatsız eder fakat gün içerisinde yediği herşey daha kaliteli dinlenmesini sağlar. Nacizane söylemek istedim sağlıcakla büyüsün yavrunuz :) 
(49 puan) tarafından
Zaten uyumadan 2 saat önce besliyorum ama  mamaya yetisemiyoruz malesef azaltmak istiyorum
(1,619 puan) tarafından
Sizi çok iyi anlıyorum mama fiyatları gerçekten çok pahalı ama ben mama verin yada vermeyin demedim ki gün içerisinde ki yiyeceklerini beslenme şeklini kontrol altına alın demek istedim sabah öğle ikindi akşam her yemekten sonra bir düzen oluşturup mama içip içmediğini anlayabilirsiniz. Kendimden örnek vereyim Rabbım nasip etsin kızım haftaya 10 aylık olacak sabah 8 de 120 ml mama içer 11 de kahvaltı yapar 13 de uyumadan önce 60 ml mama içer ikindi akşam mama istemez ne yaptıysam içiremedim birçok kez yapıp yapıp döktüm taki yatma vakti gelene kadar. İkindi vakti yoğurt yediriyorum ardından eline salatalık veriyorum yada başka şeyler akşam bizimle yemek yiyor hemen ardından balkabağı tatlısı yada başka birşey yapıyorum onu yiyor ardından meyvesini yer 2 saat sonra 120 ml bazen 90 ml mamasını içer ve sabah 8 e kadar uyur. Eleştirmek için değil sadece tecrübe ettiğim birşeyi paylaşmak için postunuza cevap yazdım i.
(269 puan) tarafından
Mama içiyor mu hala canim geceleri ?
(269 puan) tarafından
Bende sizin gibi yapıyorum canimneredeyse  ayni beslenme sekilleri
(1,619 puan) tarafından
Gece hiç mama içmiyor arada bir uyanıp mızırdıyor sağa sola dönüyor bazen şşşşş sesi çıkarıyorum bazen hiç ses çıkarmıyorum kendi dalıyor uykuya.
(49 puan) tarafından
Yemesine dikkat ediyorum her sabah bı yumurta 1saat sonra mama sonra uyku uyanınca yaşına uygun yemek yemekten 1saat sonra yoğurt meyve falan
-Reklam-
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Yatirmadan 1 saat once meyve yer.o da bir dilim elma ve ya yarim muz.emerek uyuyor.ama gece beslenmesini kesdiyim icin kesintisiz 6saat uyuyor.gun icinde guzel beslenmesine dikkat ediyorum.aksam 8gibi yemeymizi yeriz etli yemekleri genel olarak aksam yaparim.sofrada olan her seyden biraz biraz yer.doyunca da kalkar.
(49 puan) tarafından
Bende gece beslenmesini kesmek istiyorum nasıl yapabilirim
(8,034 puan) tarafından
Once ac olmadigna emin olmaniz lazim,sonra kararli olmaniz.sanirim bebeginiz sadece mama aliyor.daha kolay olur  diye dusunyorum.uyandigi zaman kucagoma aliyordim bem.biraz odanin icinde geziyirduk.ama isiklaei asla acmiyordum.konusmuyirdum.sadece ninni soyler gibi yaoiyordum.ilk 3gun zor oldu.ama 2haftaya tam alisdi.ilk geceler meme meme diye agliyordu ama ac olmadigni bikiyordum.sadece destekli uyumaya alisdigi icin meme istiyordu.sonra su teklif ettim.bir iki yudum sonra uykuya daldi.boyle boyle su desteyi de azaldi.yine gece 3gibi uyanirsa su veriyorim.sabah 5de de emziryorim.onu da birakmayo dusunyorim.ama daha zamani var gibi.
(49 puan) tarafından
Evet sadece mama içiyo inşallah. Deneyecegim
0 oy
(14 puan) tarafından
Günde kaç kez uyur bebeğiniz gece çok kalkar mı 
(49 puan) tarafından
2defa gün içinde . Gece 10:30yatiriyorum sonra 2 de kalkıp mama istiyo bide 4de 120cc içiyo
0 oy
(93 puan) tarafından
Gece yatmadan yarım saat önce falan karnini güzelce doyurun yatırın sonra gece kalktığında su verin yatırmaya çalışın ilk iki gün zor oluyor sonra alışıyor merak etmeyin 
(49 puan) tarafından
Teşekkürler deneyecegim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 148 göst.
0 oy
7 cevap 632 göst.
0 oy
8 cevap 328 göst.
...