0 oy
105 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (38 puan) tarafından
Kızlar oğlum mama ile besleniyordu drbi yaşına kadar ver sonra bırak dedi bugün mamayı biraktik artık ara ara kahvaltilarina süt katıyorum şimdi geceleri süt veriyorum artık bimdeki çocuk sütünden aldım onerdiginiz başka çocuk sütü varmı birde tatlandırmak için bebe bisküvisi attım içine şeker atmamak için ama gece bisküvi atsam kabızlık yaparmi diye düşünüyorum tatlandırmam için başka öneriniz varmı 

2 Cevaplar

0 oy
(1,296 puan) tarafından
Tatlandırmadan içmedi mi? Pekmez geldi aklıma ama emin değilim olur mu? 
(275 puan) tarafından
Pekmez deki demir emilimi sütle kesilir süt ve pekmez yerine sut ve bal daha iyi bir seçim olacaktır
(1,296 puan) tarafından
Haklısınız, bende emin olamamıştım. Teşekkür ederim düzeltme için.
(275 puan) tarafından
Rica ederim yazinizdan anladım zaten olur mu diye yazinca cevap ekledim :)
-Reklam-
0 oy
(275 puan) tarafından
Bebebuskuvisi şekerden daha kötü bence. Bal ile tatlandırmak daha iyi olur ama biliyorsunuz bal sıcak bir şeyin içine girince kimyası değişip bozuluyor zehire dönüşüyor. Soğuğa yakın ılık vermek gerekiyor. Bi de Bizim doktor 2 yaşından önce kesinlikle süt önermiyorum dedi. Ayrıca sütü nasıl alistirirsaniz öyle devam ediyor. Mesela ben oğluma şekersiz alistirdim hiç bir şey katmadan 16 yaşına geldi hala şekersiz içiyor sütü:) bi arkadaşım nesquikli süt e alistirdi onun oğlu da hala şekerli kakaolu iciyormus sütü :) yani şimdi verdiğiniz şekil geleceği inanılmaz etkiliyor. Aman vereyim nolacak değil verdiğim şey gerçekten çocuğuma ne katacak olmalı :) mesela bebek bisküvi tamamen şeker ve karbonhidrat içeriyor bebeğe faydadan çok zarar onun yerine Yulaf unu yada esmer pirinç ile muhallebi yapsan daha faydalı olur . Büyüdüğü zaman da insanlara beyaz unu kes şekeri kes diyorlar ya hani :) işte böyle kof kilo alıp hastalık sahibi oldukları için. Sağlıkla sevgiyle büyütün bebenizi :)
(275 puan) tarafından
Ayrica mamalar devam sütü ile 2 yaşına kadar devam ediyor. Süt yerine devam sütü maması tercih etmeniz faydaniza olur :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 162 göst.
19 Ağustos 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Esrass (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 133 göst.
3 Haziran 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde ♡Elif Ada'nın Annesi (697 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 486 göst.
0 oy
6 cevap 221 göst.
8 Mayıs 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ozgurlol (34 puan) tarafından soruldu
...