0 oy
1,648 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (59 puan) tarafından
tarafından kapalı
Normal doğum yapıyordum iki gün boyunca sancı çektim 9 santim acilmam oldu ve doğurmaya çalışırken aşırı kanamadan amaliyatta aldılar böyle olan varmı çok kızgınım ebelere hiç iyi davranmadilar bana sürekli herşeyde terslediler görevlerini hiç güzel yapmiyorlar .
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

42 Cevaplar

0 oy
(81 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun   benim bebeğimde  hamileliğimde hep makat duruyordu  37 +6 haftalık iken  birden suyum geldi  ve bebek kanala girmiş bende  de panik atak hipertansiyon ve astım var bu yüzden  acilen sezaryana alındım .....
-Reklam-
0 oy
(306 puan) tarafından
Dogumhaneye gidekrnde hemsireler bayağı tersliyor dogum yapan kadınları. Hepsimi aynı bunların sözde canlarımızı emanet ediyoruz.benim ilk dogumum.normaldi ölü doğdu.Bu ikincisi açılmam olmasına rağmen bebek kanala.düşmemişti cok isterdim normal dogum olsun ama riski göze alamadım epidural vereckelrdi 4 defa iğneyi belime vurdular yerini bulamayınca narkoz verdiler dogumdan sonra öğrendim ki bebeğim dışkısını yemiş icerde. yavrumun canı sağolsun bidaha aynı acıyı yasamak istemedim 
0 oy
(194 puan) tarafından
Ultrasonda haftası hep önde çıkıyordu 37. Haftaya kadar başı 2 vücudu 1 hata öndeydi sonradan 1 hafta düştü 39+0 da kontrole gittik başı 1 hafta öndeydi kilosu 3900 çıkmıştı. Doktor riske atmayalım omuz takılması çok yaşanıyor 1 haftan var daha kilosu 4 ü geçer dedi. 2 gün sonraya sezeryan günü verdi eve geldik nişanım geldi kanama başlayınca hemen geri gittim apar topar aldılar sezeryana 10 gün oldu.
0 oy
Profil image (5,661 puan) tarafından
Ben korkudan istedim alttan muayene bile olamadım hep karından baktılar bir defa aşılama oldum o zamandan beri çok korktum acı eşiğim sıfır özellikle dedim sezeryan olacağım ama sonrasında tabi ki belimin ağrısını çektim halen de çekiyorum belden iğne yaptılar sanki iğne halen içinde 
0 oy
(1,161 puan) tarafından
Benimki zorunlu oldu bebeğimin kalbi yavaslamistiki dogdugundada kuvoze girmisti.
0 oy
(12 puan) tarafından
Bende bebek karaciğere baskı yapınca hayatı tehlike oluşturuyor dedi acil ameliyata aldılar hemen.. zaten günüde bekleseydim bebek çok iriydi normal olamazsın demişti doktor.. iki defa devlete gittim çok iğrenç davrandılar asgilamalar egolu tavırlar hamilelik sevincini bile yasayamamistim onlarla.. sonra özelde bir doktor önerdiler oraya gittim.. doktorumuz gerçekten çok mükemmel çıktı.. devlette olsaydım şayet bu durumda ikimizide oldururlerdi.. hamdolsun büyük bir badire atlattık doktorumuz sayesinde.. yoksa ikimizinde Hayati tehlikesi vardı..
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Ben hastaneye kanama ile gitmisdim.acil amelyata alindim.ultrasonda bakilinca kordon kopdugu goruldu.acilmam ve sancim hic yokdu.tam 40haftalikken amelyat oldum.bebegim de ben de son anda kurtulduk.cok fazla kan kayb etmisdim.
0 oy
(5 puan) tarafından
36 haftaliktim bi sabah suyum geldi arkasından nişan  hastaneye gittik çocuk dönmemiş acil sezeryanla alıcaz diyip sancı odasına alıp ntsye bağlayıp sancı serumu taktılar 2 santim acilmam  varmış en sonunda dayanamadım saatlerce beklettiler benide saolsun en sonunda bi doktor geldi  alalım sezaryana  hemen dediler çok şükür şuan iyiyiz oğlumla 
0 oy
(189 puan) tarafından
Bende doğum için sancim vardı yatisim yapıldı. Sancılarım 120lere çıkınca bebeğin kalbi yavaşladı. Açılmam da yeteri kadar olmadığı için acil sezeryana alındım. Ama bnm hastanem çok ilgiliydi çok memnun kaldım.
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Devlet hastanesi sanırım bunların çoğu malesef devlet hastanesine de doğum yapıpda memnun kalan çok az insan gördüm korktuğum için, teslerimi devlette yaptırıp doğuma, uygun fiyatlı bir özel hastanede yaptırdım tabi muayene oraya da gittim ara ara sonuçları götürdüm falan, ben de acıya hiç dayanıklı değilim ağrı ve panikte bayılabiliyorum, aslında hem normal yaparım dedim kendime doktorum da normal doğum için bebek çok müsait dedi ama, son muayede bebeğimin beslenmesi durmuştu ve çatı muayenesinde ağladım ve çatıda dar olunca, doktorum öyleböyle ben seni normal doğurturum ama sen de o ışık yok bebeğe zarar vermeyelim dedi, ve seni tamamen bayıltıcaz çünkü sen bizi doğum anında çok zora sokarsın dedi panik ve korkudan, ilk defa da ameyat olucam korkusu sardı mı bu defa ağlayarak girdim, feci şekilde ağlayarak uyandım hem nasıl ağlamak, zor sakınleştirmişler bebeğimi kucağıma aldığımda yüzüm güldü :)
0 oy
(151 puan) tarafından
Ben kalp hastasi oldugum için sezaryene aldi doktor. Kardiloji doktorum normal dogum onermedigi icin sezaryen oldum
0 oy
Profil image (23 puan) tarafından
Ben kendim istedim sezaryeni
0 oy
(1,026 puan) tarafından
Canım benimde 42. Haftada kakasını yaptı ondan acil sezaryen oldum ilk doğum normaldi 
0 oy
(967 puan) tarafından
Sancilarim aksama yakin gelemeye baslamisti. Aksam hastaneye gittik acilmam azdi ama gunum geldigi icin artik yarışımı yaptilar. Acilmanin olmasini bekliyorduk surekli bakiyorlardi ki oglum kakasini yapmış hemen gece sezeryanla aldilar. 
0 oy
(108 puan) tarafından
Beni doğum masasına çıkarıp sancın ıkınman geldiğinde ıkın deyip yan odaya diğer kızı doğurtmaya gittiler. Ikındıkça elimle de kontrol ediyordum ya kafası gelirse düşerse diye. Böyle bi psikolojiye sokulur mu insan? En son artık sezaryene alın beni dicektim. Zor oldu ama normal doğum oldu. Her ebe bir değil tabi ama artık heralde doğurta doğurta duyguları gitmiş onlara çok çok normal geliyor ama biz ilki yaşarken çok zorlanıyoruz. 
0 oy
(184 puan) tarafından
Benimde 6 cm açıklıkla acil sezeryana girdim. Bebeğimin kalp atışı yavaslamisti. 
0 oy
(2,701 puan) tarafından
Kanamam vardı sancım artsın diye beklerken kanamam arttı adil sezaryene aldılar, plasenta ayrılmış :(
0 oy
(40 puan) tarafından
Kalp rahatsızlığım olduğu icin normale uygun görülmedim

 Zaten bnde sezeryan istiyordum.aama artik istege bagli yok

 Kardiyoloji normale uygun olmadigima dair kagit verdi. Onunla sezeryan günü aldim.
0 oy
Profil image (1,204 puan) tarafından
Çatım dar  olduğu için  sezeryan yaptım  iyikide sezeryan olmuşum  diyorum  hiç acı çekmeden  doğum yaptım 
0 oy
Profil image (224 puan) tarafından
Ayyy senin gibi bir normal doğurmaya çalışana şahit oldum sezeryan istedim korkudan

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 557 göst.
31 Temmuz 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Nurayy _123 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,038 göst.
15 Eylül 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Nur29 (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 364 göst.
23 Şubat 2024 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Kubraaaaa4545 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 564 göst.
...