0 oy
515 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar sütüm ilk başlarda çok iyi geliyordu ama şimdi azaldı oğlum 9 aylık olacak süt gelmediği için emmiyor sık sık emzirmeyi deniyorum 1 dakika sürmüyor o yüzden biraz azaldı bu durumda ne yapmalıyım bilgisi olan var mı?

8 Cevaplar

0 oy
(205 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Rezene hurma incir dereotu su bunlar süt yapıyor araştırabilirsin.. Belki de yediklerinden azaldı turşu salamura nane gibi şeyler sütü azaltıyormuş bunu da araştırıp dikkat edebilirsin. 
(2 puan) tarafından
Turşu çok yedim ya hiç bilmiyordum yaş nameye de bayılırım günlük tüketirim nerdeyse bundan sonra dikkat edeceğim teşekkürler:)
-Reklam-
0 oy
(599 puan) tarafından
Canım bol bol su iç. Beslenmene dikkat et. Fırsat buldukça da dinlen. Ben pekmezi biraz sulandirip içiyorum çok ise yarıyor. Sende dene işe yarar sende de insalah:)
(2 puan) tarafından
İnşallah hemen deneyeceğim teşekkürler
(599 puan) tarafından
Rica ederim:) inşaallah
0 oy
(2 puan) tarafından
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Arkadaşım doktor önerisi ile rezene çayı içmiş. Bana da tavsiye etti. Bende bugün kullanmaya başladım. Araştırdım biraz, anne sütü üzerinde etkisi var. Tavsiye ederim. 
(2 puan) tarafından
Onu ilk zamandan beri içiyorum bende etki göstermedi helva yiyorum susam özellikle yani herşeyi deniyorum ama yok bitti demekte istemiyorum emzirmekte devam etmek istiyorum fakat ne yapacağımı bilemiyorum.
(19 puan) tarafından
Iyi geceler ben ilk bebegimde yasadim sutum kesilmisti.oncesinde mevsiminden dolayi bolca taze cekirdeksiz uzum suyu stoklamistim.aklima geldi 2 bardak ictim tasti resmen suan nette satiliyo alip suyunu sıkıp icin evelallah dolar tasar insallah.birde dereotu yogurt su blenderden gecirip hergun duzenli icin arkadaslarim cok faydasini gormus ben henuz denemedim bolca su tabi birde bolca sutleriniz olsun insaallah
(2 puan) tarafından
İnşallah inşallah:) teşekkür ederiiim:))
(2 puan) tarafından
Göğüs pompanız varsa arada göğüsünüzü sağın. Mastit olmayın.
0 oy
(2 puan) tarafından
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Arkadaşım doktor önerisi ile rezene çayı içmiş. Bana da tavsiye etti. Bende bugün kullanmaya başladım. Araştırdım biraz, anne sütü üzerinde etkisi var. Tavsiye ederim..
0 oy
(314 puan) tarafından
Anne sütünden 2 damla alsin oda yeter cocuk ac olsa dururmu sut geliyordur merak etme yada atak haftasindadir bazen benim oglum 1 hafta emmiyor mememden süt bitti diyorum sonea oglum emmeye başlayınca çoğalıyor 9 aydır sut varda simdi mi bitti bitmez canim bitmez merak etme öyle düşünme ben  bugün yulaf ezmesi yogury uzerine ceviz attim cok guzel süt yapıyor dene 
(2 puan) tarafından
Inşallah teşekkürler
0 oy
(10 puan) tarafından
Bana humanın çayı çok iyi geldi bir de her emzirmeden sonra özellikle bir bardak su içince epey fark etti 
(2 puan) tarafından
Bende hipp kullanıyordum etki ediyor ama çok içersen humanayı deneyeceğim teşekkürler
(10 puan) tarafından
Evet hipp i bende kullandım ama humana kadar etkili gelmedi bana humana yı 2 bardak içiyordum sadece 2 gun sonra etki etmişti ama bazen de herkese farklı bir şey etki ediyor en azından bir kutu denemekte fayda var
0 oy
(42 puan) tarafından
Bol bol su ic helva ye helva sirf sut yapiyormuş ve rezene 
(1,186 puan) tarafından
Tahin helvası mi canm
(2 puan) tarafından
Bol bol yiyorum :) o yüzden doğum kiloma ulaştım hatta geçmiş bile olabilir yani:))))
(30 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Ben tahin helvası yedım süt olsun diye kızımda pamukcuk oldu. Fazlası zarar
(42 puan) tarafından
Evet tahin helvası cok yedim hcbsey olmadı yedkten bisure sonra sutum akmaya basliyodu halada tuketiyorum bebegim 8 aylik oldu
0 oy
(920 puan) tarafından
Sağım yapın makinayla artıyor 2 saatte bir. Humana stell tea güzel süt yapıyor 
(2 puan) tarafından
elektirikli cihaz kullanıyorum ama elimle sağdıgım zaman daha çok geliyor makina o kadar değil etkili olanlar hangisi peki öneriniz var mı?

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 284 göst.
+4 oy
0 cevap 454 göst.
9 Haziran 2021 Doğum Sonrası Anne kategorisinde İmren bebeğin annesi (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 304 göst.
...