0 oy
379 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (216 puan) tarafından
6 aylık oğlum var sünnet ettireceğiz bir an önce olsun istiyoruz çünkü çok hareketlenmeye basladi dr klemp sipariş verecekti haber Bekliyoruz klempli olursa sadece o bölge uyusturulacak dikişli olursa komple uyutup yapacaklar ben bir an önce yapılsın istiyorum oğlum çok hareketli dr sanırım klempi temin edemeyecek  kaç gündür bekliyoruz. dikişli uyutulup yaptıran var mı acaba bu ayda? 
Bebek Ayı 6

7 Cevaplar

0 oy
(2,011 puan) tarafından
Dikişli yaptırdık 4 buçuk aylıkken sadece bölgesel uyuşturdu, en doğalı dikişli olması zaten dikişte tamamen bayıltılcak diye bişey yok 
(216 puan) tarafından
Sorduk canim komle uyutcaz dedi bize dr
(2,011 puan) tarafından
Bence bölgesel yaptır derim sonradan narkoz atmak kolay değil
(216 puan) tarafından
Tamam sağolun cevabiniz  için
-Reklam-
0 oy
(283 puan) tarafından
5 ayligi biraz geciyodu yaptirdik. Dikisli tamamen sedasyon yontemiyle uyutmali. Ama sana tavsiyem nolursa olsn uyutma bebegi. Narkozu atarken oyle bir agluyor oyle bir agluyor ki anlatamam sana bilincsizce agladi hep. Bolgesel uyusturma ile yapsaydi hic ama hic aglamicakti. 
(216 puan) tarafından
Hadi ya :( anladim tesekkur ederim cevabın için
Sedasyon nedir?
(283 puan) tarafından
Anestezinin bir turudur. Kucuk bebeklerde agizdan surup tarzi bir ilac verilir. Cocuk uyutulur. Yani bebekler icin anestezi bu sekilde oluyo canim sizinki de muhtemel boyle olacak. Ama ne olursa olsun yaptirma. Dedigim gibi durmak ne bilmedi sesleri kisildi dudaklari catladi aglamaktan bitap dustu cocuk. O ilacin etkisinden oluyor hep yoksa agri sizi hissettiginden degil. Ben boyle oldugunu bilseydim asla ama asla yaptrmazdm. Siz aman yaptrmayn canim yuregin dayanmaz o aglamaya. Lokalde ne agri ne sizi hic bisi olmuyor. Sunnet sonrasi da agri olmuyor tek cis yaparken biraz zorlanir okdr.
(216 puan) tarafından
Ah kıyamam ya :/  anladim peki
0 oy
(224 puan) tarafından
Tüm uyuşturmayın bebeği.  Yazık günah küçük bedenine o kadar narkoza, yazık değil mi.  Bölgesel de yapıyorlar.  Olmadı doktoru değiş ya da klemp bekle .
0 oy
(4,654 puan) tarafından
5 aylıkken dikişli yapildi ama lokal anestezi ile
0 oy
(962 puan) tarafından
Bizi çocuk cerrahi onermedi  1bucuk yaştan önce 
(3,669 puan) tarafından
Bebekten bebege degisebilir biz 43 gunluk yaptirdik :)
0 oy
(130 puan) tarafından
İlk oğlum klempli yapıldı 5 yaşındaydı, ikinci de dikisli lokal uyusturarak yaptılar 2 buçuk aylıktı kesinlikle dikişli cok daha rahat geçti 2-3 güne iyileşti klempli daha geç iyileşiyor.
(50 puan) tarafından
Bence sizinki yaş ile alakalı canım bebek ne kadar küçükse o kadar hızlı iyileşme gösterir demişti doktor
0 oy
(2,433 puan) tarafından
5 aylık iken yaptırdık dikişli ve lokal anestezili. Neden genel anestezi verecekler ki yok yere yani. .daha küçük lokal bile halledilebilir bi durum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 450 göst.
0 oy
4 cevap 126 göst.
0 oy
0 cevap 92 göst.
...