0 oy
186 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (292 puan) tarafından
Sanirim ben karsiyim gece 20 kere uyansa da .ya sizler?
Bebek Ayı 8

5 Cevaplar

0 oy
(8,992 puan) tarafından
Karsi degilim ben. Gecede 20 kere uyanmasi bebegin saglikli gelisememesi anlamina gelir. Cok aglatmali uyku egitimlerine karsiyim ama mantikli olanlar da var. 
(292 puan) tarafından
Cesaretim yok hic . Tam olarak karsi degilim ama sifir cesaret
(8,992 puan) tarafından
Oglum 5 aylik. 4 ay ataginda bebek arabasinda uyumaya alisir gibi oldu. Baktim bu durum beni sıkıntıya sokacak, hemen baska bir yol aradim. Karni tok, alti temizken yatagina koydum. Dinlerken sakinlestigi bir sure var, onu actim. 1 saat falan sakince dinledi sonra uyudu. Her gun bunu ayni sekilde yapmaya devam ettim. Bir kere mizmizlandi, kucagima aldim biraz sakinlestirip tekrar yatirdim. Bende ise yaradi. Denemekten zarar gelmez.
-Reklam-
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Ben karsi degilim.bazi bebekler gercekden kaliteli uyumuyorlar.onlarim uyku duzenini olusdurmak gerekiyor.tabi aglatarak degil.mizmizlanmalar illaki olur ama oyle odaya birak cik gibi egitime ben de karsiyim.kizim gunduzleri 15-20dak uyuyordu.gece uykuya direniyordi.tabi ki bu ise bir el atib dogru uyumasi icin ona yardim etmem lazimdi.once gunduz uykularini duzene koydum gece kendiliyindn duzeldi.arada yine direnmeler oluyordu ama onun nedenini de doktorl cozduk.13-14aylikken gece beslenmesini kesdim.su an 16aylik gunduz 1.5saat uyuyur gece de sadece bir defa uyanir.daha mutlu daha huzurlu
(292 puan) tarafından
Ben de cok cabaliyorum gunduz uykulari icin ama hic yol alamiyorum herseyi okudum öğrendim uygulamaya calisiyorum ama yine 30 dk uyuyor. Gece de bu yuzden saglikli uyuyamiyor zaten . Acaba boyle mi kalacak ?
(8,034 puan) tarafından
7aya kadar bizim oyle devam etti.ben bakdim ki butun gunum bebegimi uyutmaya calismakla geciyor ve uyumuyor.birakdim.soyle kizim ne zaman uyumak istedise o zaman yatirdim.tam uyanacakken bazen emzirerek tekrar uykuya dondurdum.bazen bu yontem ters tepdi.ama eskisi kadar hadi uyu ve ya gelismesi buyumesi icin fazla uyumasi lazim gibi dusunceleri uzaklasdirdim.uyuma saatini kendi secdi.sabah erken uyaniyor zaten aksam da 10gibi uyuturum hep.bir onlari deyisdirmedim.uyku saatleri arasi acilina uyuma suresi de uzadi.11ayda tek uykuya gecdi.gece uyku suresi uzadi.ben biraz birakdim bebegim saatleri secdi ona gore de uyku surelerini uzatmaya calisdim.ama hala emerek uyuyor aksamlari.oglen bir kac gundur emmeden uyumaya basladi.ona alisdirmaya calisiyorum simdi de.
0 oy
Profil image (5,661 puan) tarafından
Ben dayanamam ağlamasına ayrı kalmasına bize doktor 6.ayda odasını ayırın dedi de ben dibinde yatıyorum nasıl ayrı odaya koyayım uyku eğitimi vermedim çok şükür kendi kendine uykusu gelince uyuyor ben birşey yapmıyorum uykusu gelmeyeni de zorla mı uyutacam :) 
0 oy
(269 puan) tarafından
Ben 2 bebegimede herhangi bir eğitim vermedim uykuda zorlamadilar beni hiç memeyi bırakınca da odalarini ayirdim gunduzleride odalarindq yatirdim anlamalarına dayanamam ama zor bebeklerde var tabi birsey diyemem arada anneler yipraniyor odalarindq dinlenmeye kahveye uyjuya ihtiyaclari var psikolojik olarak kotu olabilir ben çok şükür 2sindede uykuyla alakalı bir sıkıntı yasamadim  bakalım bu 3.nasil olacak Allah yardımcınız olsun 
0 oy
(223 puan) tarafından
Aslinda karsiyim ama degilimde zaten belli bir yasa geldiginde kendi kendine uyuyacak. Simdi kiyamiorm yeri gelio yanima alip oyle uyuyorum onun kokusunu ceke ceeke belki ilerde zorlanicam ama zateen simdi doyasiya onu yasiyamicaksam heleki bu kadar kucukken:) ne bilim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 433 göst.
7 Temmuz 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Miniminnak (624 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,823 göst.
3 Temmuz 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde nefesimoglum (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 449 göst.
28 Haziran 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ecenin annesj (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 278 göst.
30 Mayıs 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Miniminnak (624 puan) tarafından soruldu
...