0 oy
247 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (315 puan) tarafından
Sürekli kucagıma alıyorum ona sevgimi ilgimi ihmal etmiyorum ama ne zaman yemek yapmaya kalksam cocuk kucak istiyo tabi teklikeli bu durum herşeye atlıyor agırlaştıda yere bırakıyorum aglama krızine giriyo susmuyo gözü hiç birsey görmüyor o an açuksası çok geriliyorum sesim yükseliyor gerçi onun sesini bastırmak daha çok ama boyle zamanlar krizler nasıl sakşnleitiryosunuz kendinizi

6 Cevaplar

0 oy
Profil image (480 puan) tarafından
Kucağıma alıyorum bana donuk gogsume kafasını koyuyor sakınlıyor minik minik hopluyorum susar hemn 
(315 puan) tarafından
Peki sen gerildinde nasıl sakinleşiyorsun
Profil image (480 puan) tarafından
Dıslerımı sıkarak bazende yastıgı yuzume kapayıp cıglık atıyorum yastığa yumruk atmıslım falan var ☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(664 puan) tarafından
Ona fiziksel olarak zarar vermemeye calisiyorum. Senin gücün ona yeter ama o karsilik veremez diyorum. 

Bilerek kasten aglamiyor ki diyorum, bilinçli degil ki diyorum, kendi kendime, hizla böyle cümleler aklimdan geçiyor. 

Kendime sinirleniyorum, sesim yukseliyor, icimden gelen birses. 

Esimi ariyorum, ablami ariyorum.

Benim kizim genelde uykusu varken ve uyuyamiyorken çok agliyor. Kundakliyorum besige yada mememe koyuyorum, salliyorum. Birazdan uyuyacak diyorum. 

Kimi aradiysam o bana teselli veriyor.
(315 puan) tarafından
Bende aynısını yapıyor ama bazen kızımın korktuğunu hissediyorum ona ragmrn yine bana geliyo uykusuzluk yorgunluk bide memleketden ayrıyım destekçi de yok bütün yük üstümde böyle olunca akşam saatlerine yakın cileden çıkıyorm eşim aç gelecek yemek yapmam gerekiyor kız durmuyor sarpa sarıyor işler
(664 puan) tarafından
Ben da gurbette yalnizim. Kizim 8.ayda.
Esim gelince tut da yemek yapayim derdim, ya da ne zaman uyursa o zaman yapmaya calisirdim.
Çok sanslyim ki kizim gece çok uyanmaz, 4 aya karar Ben kalkip onu emzirdim, aglamazdi emmek icin.  O yúzden uyurdum, gündüz belli saatler uyur bi de. Ben de onunla uyuyorum ki dinc olabileyim.
Ev kirli oluyor, bebek süpürge sesinden korkuyor, girgir yapiyorum yerleri. Yere bi sey dusse hemen aliyorum ki birikmesin.
Esim de yardimci oluyor, isten gelince yemekten sonra sen uyu Ben bakarim diyordu ilk aylar, bebek aglasa bile bana getirmez sallar da sallardi.
Bebek buyuyunce aglama krizleri de azaliyor, cevredeki sesler hareketler dikkatini cekiyor ve onlara yöneloyor, gas sancisi da bittigi icin daha rahat oluyor. Ilk aylar oyun halisi aldim. Bulasik yikayana kadar oynardi ya da yarisini yikayana kadar.  
Oynuyorum onunla sonra oyuncagi ona verip diger odaya gitmek gerekse gidiyorum, ce eee yapiyorum, uzaklasinca daha yüksek sesler ce ee diyorum ki beni beklesin orda, gelecegimi bilsin.
Büyüdü daha kolay oldu. Oturtuyorum eline ekmek veriyorum oyuncak veriyorum tahta kasik veriyorum kendi kendine duruyor. Arada onunla konusuyorum yemek yaparken. Besigi mutfaga götürüyordum, ip baglayip bi elle sallayip bi elle is görüyordum ya da ayagimla sallardim.
Asks televizyon acip da bebegim izlesin demedim, yürütecimiz var. Orda oyalasin diye koymadim. Yirmi  dakika kadar cikarmadigim olmustur ama çok çok az. Normalde bile koymam.
Mutfak cami yere kadar yüzünü disari görecek sekilde oturturdum. Bazen agriyordu, elimi yikar sakinlestirir kucagima alirdim hala da once köpuk yapiyorum bulasiga sonra onu kucagima alip duruluyorum. Agliyor. Elde degil. Bazen suyun sesi bazen köpük bazen Ben dikkatini dagitiyorum. Sarki söylüyorum ona vs vs
(664 puan) tarafından
Afedersin tuvalete giderken bile kapi aralik birakiyorum. Guluyorum ce ee yapiyorum ki aglamasin sakin durdun korkmasin.
Ev kirli malesef, Ben yikanamiyorum cogunlukla yikansam sacini taramiyorum, bazen banyodan cikip onu tekrar uyutup geri yikaniyorum.
Annelik bu. Ve bebek çok hassas, ihmale gelmez. Eksiklerim var, kapatmaya calisiyorum ben de
0 oy
Profil image (160 puan) tarafından
Tezgaha donup sadece yemek yapma arada ona git sarkilar söyle telefona cocuk sarkilari  indir ben is yaparken muzik acarim yanina gider beraber soylerim elleriyle dans ederim sonra tekrar ise donerim  goz temasi kur surekli onunla konus hepimiz zaman zaman deliriyorum eşim evdeyse ona bırakır balkonda biraz nefes alır donerim biri yoksa derin derin nefes al başka şeyler düşün rabbim yardımcı olur 
0 oy
(102 puan) tarafından
Canım benimkide kucak istiyor tezgahtakilere bakacak yemek karıştıracak vs. Pacama yapışıyor ağlıyor mizliyor . Bende tezgaha otutturuyorum tabi önüne geçiyorum ketılı oynuyor kaşık veriyorum onu oynuyor bana bakıyor . Müdahale ederse çok sıcak sakin dokunma fln diyorum o arada yemeğimi yapıyorum . Onun yanında sebzeleri dilimliyorum yemeği pişiriyorum falan.yoksa yaptirmiyor . Çok merak ediyor tezgahta olan biteni
0 oy
(2,433 puan) tarafından
İşimi bırakıp ona dönüp şarkılar söylüyorum. Kucağıma alıp evde geziyoruz. 8 aylık şuan artık ayaga kalkıyor tehlikeli dönemde olduğumuz için evin içinde bebek arabasına da çok güvenemiyorum. Eskiden arabada oturur oynardı
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Ben sarki aciyorum dans ediyorum o da bana eslik ediyor.daha minikken de aglama krizlerini bu sekilde atlatiyordum.hem konusyor hem de isimi hall etmeye calisiyordum.ama yemek isini hep o uyurken yapdim.

İlgili bir soru bulunamadı

...