4 Cevaplar

+2 oy
(1,019 puan) tarafından
Sadece mama reklamları özendirici değil etrafimizda "sutun az bebegin ac mama ver" diyen super bilgili mama reklamcıları yüzünden de bi çok anne cocugum ac endisesiyle doktora danışmadan mamaya başlıyor haliyle sutu gitgide azaliyor en çok buna üzülüyorum. Saglik sorunu nedeniyle mama vermek zorunda kalan  emziremedigi icin uzulen anneleri ayri tutarak soyluyorum.ben her duydugumu her arastirdigimi denedim sut artirici damla bol su malt icecek yeşillik sagma...yeri geldi saat basi bile emzirdim ama iyiki doktoruna sormadan mamaya baslamamisim gelisimi gayet iyi. Doktor takviye olarak verirse o baska.her memeli canli kendi yavrusuna ozel sut uretiyor ve anne sutu tam anlamiyla taklit edilemiyor bir damla anne sutu antikorlarla doluyken bir damla mamada 2/3 antikor varmış yani bir damlasi bile bebeginizin bagisiklik sistemi icin cok kiymetli. 
(205 puan) tarafından
Kesinlikle cok dogru
-Reklam-
+1 oy
(929 puan) tarafından
Uzun güzel bir yazı. Sütte sıkıntı çekiyordum, hepsini okuyamadm ama bakacağım teşekkürler. 
+1 oy
(26 puan) tarafından
çok güzel ve aydınlatıcı bir yazı . çevremden çok gördüm bende sütüm yetmiyor deyip de kendi kafasına göre mamaya başlayan. bunda insanların baskısı da malesef olumsuz oluyor. önüne gelen emiyor mu sütün yetiyor mu sütün yaramıyor galiba diye lohusa annenin psikolojisini bozuyorlar. annenin de yazık tek derdi "bebeğim doysun yeterince kilo alsin" olunca çevrenin dedikleriyle strese giriyor ve olan sütü  de kesilip gidiyo
(137 puan) tarafından
Kesinlikle le ben öyleydim sütüm aşırı vardı mmeemi sıkınca karşı duvara süt gidiyordu çöktü inslarla zayıf bebegin aç bebegin mama ver dedi biberon allinca mememi asla almadı naptim ne ettim.almadi bende sağım yapıp verdim elimle sandım sonra sütüm çok az geldi şuan bebegim9 aylik sütüm var hala ama bebeğim etmiyor sakın sakın mama vermeyin boş bisi bağışıklık denen bisi olmuyor bebekte sürekli hasta o kadar pişmanım mi Allah o beni strese sokanlardan sorsun ama sütüm hala var ve bebbegim emmiyor söyleyeceklerim bu kadar emzirin...
0 oy
Profil image (276 puan) tarafından
Bu yöntemi ben ilk doğum yaptığımda uyguladılar hastanede. 3 4 gün sütüm gelmedi, eve çıkınca da biz evde uyguladık. Bebek memeden kopmuyor ve sütün gelmesi için çok faydalı. 
(205 puan) tarafından
Faydasi oldu mu gercekten peki 2 3. Aydada faydasi olur mu ki
Profil image (276 puan) tarafından
Denemeye değer bence. Ben faydasını gördüm gerçekten. Eğer o 3 4 gün sütüm yok diye manayı biberonla verseydim belki bebeğim hiç emmeyecekti beni ve sütüm hiç gelmeyecekti.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 613 göst.
0 oy
15 cevap 2,379 göst.
29 Aralık 2018 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Tuğra Berk'in Annesi (552 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 710 göst.
12 Şubat 2020 Ek gıda & Beslenme kategorisinde Zeynepzeynep (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 199 göst.
29 Ocak 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ratas61 (558 puan) tarafından soruldu
...