0 oy
132 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (247 puan) tarafından
Merhaba, bebeğimin 8 aylık olmasına 5 gün var. 3 gündür yemek yemek istemiyor. Kaşığı ağzına sokmuyor elimle yedirmeye çalışıyorum. Normalde tabakta yemek bırakmazdi bu zamana kadar. Hiç disi çıkmadı. Acaba diş mi çıkarıyor? Yemekte ısrar etmek istemiyorum. Elimle yedirebildigim kadarını yediriyorum mama ile besliyorum gün içinde. Bu durum ne kadar sürer? Yaşayan bilen varsa aydinlatabilir mi? Teşekkürler.
Bebek Ayı 8

2 Cevaplar

0 oy
(967 puan) tarafından
Dis doneminde istahsiz oluyorlar. Kabarma falan var mi dislerde. 3 4 gun suruyor bizde istahsizlik. Bugunde hatta oyle user cikacak sanirsam. Eline havuc haslayip verdim onu yedi. Bu donemlerde sevdigi yiyecekleri veriyorim. Muz salatalik cok sever onlari eline veriyorum yiyor. Ayni sekilde patatesi de hasladim havucla elinde yiyor. Fazla israr etmeden yedirmeye calisiyorum ben canim. Yemekzse biraz vakit gecirip tekrar teklif ediyorum yemek yemeyi unutmasin diye. 
-Reklam-
0 oy
Profil image (461 puan) tarafından
Bebeklerde kaşık reddi oluyormus kizimda bazen cok guzel yiyo bazende kasigi gorunce agzini kiritliyo bende elle veriyorum agzini aciyo 7 aylik

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 149 göst.
0 oy
0 cevap 123 göst.
0 oy
1 cevap 152 göst.
30 Haziran 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Yiğit bebeğin annesi (35 puan) tarafından soruldu
...