0 oy
141 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (10 puan) tarafından
Kızlar benim kızım ayin 19 unda 7 aylık oldu ama 35 haftalık digdudgu icin düzenlenmesi 6 aylık mama yedirirken cok zorlanıyorum ilk oğlum boyle değildi ondan anlayamadım 5 saatte zorla 180 cc yiyor ek gıdayı da cok yemiyor resmen ağzını kilitliyor özelliklede gece hic mama veremeiyorum uykusunda doğduğundan.  Beri boyle 4 aylikkende bir ameliyay geçirdi kabız da olmaması gerek o yüzden herşeyi de bir anda veremiyorum kafam.karisti iyice uzun oldu kusura bakmayin hakkınızı helal edin

2 Cevaplar

0 oy
(577 puan) tarafından
Oğlum da 35 haftalık doğdu ek gıda ilk zaman çok almak istemedi tadımlık verdim. 8.ayında ek gıdayı daha çok severek yemeye başladı. Geceleri hiç uyandırmuyorum nerdeyse 2 aylıkken bıraktım gece beslenmesini. Acıkırsa kalkar zaten kalktıköa verdim kendim kaldırmadım. 10 saati geçerse uykusu kaldırmalısımkz. 
(10 puan) tarafından
Yatarkende  düzgün mama içmediği icin şansımızı uyurken deniyorum 100 cc içiyor ondan sonra ağzını açmıyor bir daha bide benim kuz küvete falan kaldi baya uğraştım doğumun aniden oldu sanki birşey varmis gibi hissediyorum oğlumda sorun yaşamadığım icin bunda bocaladım biraz
-Reklam-
0 oy
(544 puan) tarafından
Merhaba benim  kizimda o aylarda mamayi reddetti 1 ay kadar cok cevap aradim ama yok malesef. Cogunlugun bu aglarda mama  yemede azalma gorüluyo sanirim.

Ben şoyle fikir  yuruttüm 6 aydan sonra büyüme bi tık yavasliyo ve beyinsel cok fazla gelisim oluyor. Bebek bu sürede beslenmeyle uğrasmak istemiyor. 

Sabredin 
(10 puan) tarafından
Doğduğundan beri aynı kızım beni de emmedi mama yerkende cok zorlanıyorum insAllah geçer en kısa zmanda
(544 puan) tarafından
İnsallah bide biberonun akiş hizıni da kontrol  edin

İlgili bir soru bulunamadı

...