0 oy
701 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (78 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar sorum yukarda 

Eşim cok Hastaneye gir çık istemiyor ama benm bildiğimde her ay kontrole götürmek gerekiyor ? Siz nadl yapıyosunuz illa rahatsızlanması gerek hastaneye götürmek için eşime götürelim deyince neyi var diyo . normal aylık kontrolleri yapılması gerekmiyormu ?
Bebek Ayı 57 günlük

26 Cevaplar

0 oy
(546 puan) tarafından
Bebegim 5 aylık her ay götürdüm 4 aylıkken 2 ayda Bi görelim artık dedi 6 aylıkken götürcez kalbini ciğerini kulaklarına falan da bakıyor sağlık ocagıyla aynı değil yani 
-Reklam-
0 oy
Profil image (76 puan) tarafından
Doktor 4 aya kadar her ay, ondan sonra 2 aya bir 1 yaşından sonra da sadece herhangi bi sorun olduğunda getirmenizi tavsiye ediyoruz ama tabi siz bilirsiniz bunlar sadece kilo boy gelişim takibi açısından diye söylemişti ben sorduğumda 
0 oy
tarafından
İlk 6 ay düzenli götürülmesi gerekiyor. Aile hekiminden daha çok çocuk doktoru bilir detayları. Ben aşısını da doktoruna yaptırıyorum. O yüzden zaten mecbur her ay gidiyoruz :)
0 oy
(8,991 puan) tarafından
Dogdugundan beri her ay kontrole goturdum ve aklima gelen sacma da olsa her seyi doktora sordum. Bir kere en basta boy, kilo ve bas cevresi olcumunu degerlendirmesi icin doktorun gormesi gerek. Bir de Allah korusun sizin fark edemediginiz bir durum olursa doktorun muayenesinde cikabilir. Oglumda ve duzenli doktora giden baska bir arkadasimin oglunda onemli hastaliklar cikti. Belki de bu sayede tedaviye erken basladik. Kesinlikle aksatmayin derim. 
0 oy
(149 puan) tarafından
Hastalıktan dolayı götürmüyorum fazla aşısını oluyor hasta olmadığı sürece de götürmüyorum dikkat ediyorum
0 oy
Profil image (2,224 puan) tarafından
Sağlık ocağında kontrolünü yaptırdım doktora gitmedim 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 920 göst.
27 Kasım 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde dijle (182 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 319 göst.
27 Mart 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde haticeaa (126 puan) tarafından soruldu
...