0 oy
195 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (1,927 puan) tarafından
Bebeğim 32 günlük başlarda çok üstüne düşmedim emzik vermek için ama acıkınca ortalığı ayağa kaldırıyor hiç bekleyemiyor, ya da emerken uyumak istiyor yerine koyunca uyanıyor sürekli olmasa da böyle zamanlar için emzik tutmasını istiyorum. NUK kauçuk damaklı emzik denedik tutmadı, BİBS aldık dün ara sıra verdik bi süre de olsa da tuttu bundan umudum var. Ama bazen ağzına verirken midesi bulanıyor gibi yapıyor öğürüyor aslında 0-6 aylık aldık ki ara sıra tuttu hatta uyudu bile ağzındayken. Midesi bulanması normal mi ya da nasıl verebilirim böyle durumlarda? 
Bebek Ayı 1 ay 2 gün

6 Cevaplar

0 oy
Profil image (35 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Benim kızımda emziğe  alışana  kadar verdigimde midesi bulanıyordu öğürür gibi yapıyordu  sonra alıştı. Ben emzik vermeyi düşünmüyordum  2. aydan sonra vermek zorunda kaldım çok huzursuz ve cok gazlı bebekti  gece gündüz uyku falan yoktu. Hangisi olursa olsun sağlıklı değil  emzik  eğer çok gazlı  bi bebek degilse hiç alıştırmayın. 


(1,927 puan) tarafından
Gazdan ziyade emerken orada uyumak istiyor ve uyuduğu zaman acıkınca ortalığı yıkıyor bir kaç dışarıdayken acıktı ağla ağla yıktı ortalığı o zamanlarda vermek istiyorum sürekli olmasa da
-Reklam-
0 oy
(452 puan) tarafından
Benm kizimda ayni surekli.mizmiz bebek nuk kaucuk aldik oguruyo ama tutuyo az da olsa nasil alisacak bilmiyorm
0 oy
(44 puan) tarafından
Benimki de yeni doğduğunda tutmadı dediğin gibi midesi bulanıyordu bende zorlamadim zaten verme taraftarı değildim 2 hafta sonra gaz problemi başladı ve kolik olduk ne gece uykusu.ne gündüz uykusu vardı emerken uyuyordu yerine koyunca uyaniyordu yeni yeni alışıyor bazen yine midesi bulanıyor 
0 oy
(52 puan) tarafından
Ben dogdugundan beri veriyorum. Gaz problemimiz ve meme tiryakiligimiz cok var iyiki vermisim diyorm ne kdr tavsiye etmesekte. Avent biberon setinden cikan emzikle basladik sonra büyük geliyordu Chicco 0-2 ay aldim 3. Aya girene kdr onunla devam etti sonra damak geriliği olmasin diye yine avent ultrasoft aldik öğürdü ogürdü iyice haslak suda kaynatinca 2.kez o zaman tuttu isterseniz emzigi bir kere daha kaynatın. Denk gelmiş olabilir ama 2.kaynattigimdan sonra ogurmeden tuttu. Farkli emzige gecis olduğu icinde ogurmus olabilir ama bnmki bilemiyorm ama yarım saat içinde 2.kaynatarak yikamamdan sonra tuttu.
(1,927 puan) tarafından
Her seferinde yapmıyor aslında bazen midesi bulanıyor
0 oy
(242 puan) tarafından
Benim.oglum.tutmadi hiç kaç tane denedim..gerçi istemiyodumda ama kolikti ..mecbur artık deniyodum..kızımda daha sakin ona göre.ama.gece 1 diyince başlar aglamaya 3 4 kadar susmaz..kızımda kullanmak istemiyorum.kolay ama.bagimlilik yapiyo ve dış.yapisini bozuyo canım..bir kere denedim gazdan dolayı helak.oldu..midesi bulandı öğüdü istemedi zorlamadim..göğüs ucum.buyuk benim.ondan.belkide tutmadı.
0 oy
(891 puan) tarafından
Benim bebeğimde bibs kullanıyor ilk verdiğimde bi öğürüyo sonra tutuyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 163 göst.
0 oy
1 cevap 159 göst.
0 oy
0 cevap 88 göst.
7 Nisan 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde busem33 (212 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 249 göst.
18 Nisan 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde BETUS MOMS (116 puan) tarafından soruldu
...