0 oy
362 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (164 puan) tarafından
Merhaba güzel anneler. Bebegim iki gunduz huysuz. Canı yanmiyor ona eminim ama bi degisik daha sinirli. Emmek istememesi cabası. Ben bunu dolunaya bağladım ama sizin kuzular nasıl. Birkac gündür varmi bi değişiklik bebislerinizde.
Bebek Ayı 5

4 Cevaplar

+1 oy
(337 puan) tarafından
Bizde ekstra bir etki yok atakların bitmesini zor beklerken bir de dolunay çıkmasın nolur başımıza :)
(164 puan) tarafından
Atak haftasında değiliz biz o yüzden aklima bu geldi.
(343 puan) tarafından
He bide o dolunay cikmasin lutfen :) :)
-Reklam-
0 oy
(1 puan) tarafından
Ayni dertten muzdaribim bende,9.ayina girmesine 2 gün var ancak 3 gündür aşırı derecede agresif ve sinirli ,hatta duygusal bagimizda dahi sıkıntı yaşıyoruz .
(164 puan) tarafından
Atakta degil ama dimi. Yoksa cidden dolunaya baglicam
(337 puan) tarafından
4. Ayda başlayıp 5. Aya sarkan meşhur bir atak var. Meme reddi de yapıyor o atak bizde yaşamıştık. Onun etkilerini görüyor olabilirsiniz.
(164 puan) tarafından
Ya meme reddine benziyor ama ekstra bi sinirlilik hali var sinirli çığlıklar atıyor yattığı yerde. Meme reddini 4. Ayin başında yaşadım o yüzden emzigi bıraktım biberon zaten yok. Yinede devam eder mi ki
(337 puan) tarafından
Çığlıkların şiddeti git gide artar o ataktan bağımsız. 8. Aydayiz basta sevimli çığlıklar atarken sonra dediginiz gibi iş sinirle bağırmaya geliyor. Meme reddi konusunda bizimki 6. Ayda tamamen normale döndü.
(97 puan) tarafından
4 ay 18 günlük kizim bu ay canıma okuyor:( gündüz uykusu 15 dk . Geceleri 2 saat olmadan dönmeye miz mizlanmaya başlıyor gerçekte geçecekmi bu durum  çok yorucu oldu zaten 3.5 ay dibine kadar gaz sancilariyla boğuştuk  birde 4. Ay atagi çıktı bide uyku gerilemesi oluyormus
(337 puan) tarafından
11 aylık oğlum daha 1 haftadır gece uykusunu 2 uyanmayla kapatır oldu. Öncesinde sürekli uyanıyordu. Yanımda müdahalesiz uyurdu şimdi ayakta omuzda uyumaya başladı. Yine de o ilk bebeklik zamanları kadar zor değil. Gündüz uykuları biraz daha uzuyor. Emeklemeyle birlikte yerde kendi başına geçirdiği süre artıyor. Oyuncaklarla zaman geçirmeye başlıyor. Oyalamak daha kolay oluyor. Uyku konusunda yine beklediğiniz olmasa bile o oyalanirken dinlenme imkanınız arttığı için daha kolay gelmeye başlıyor. Bir de daha eğlenceli geçiyor zaman şarkılar oyunlar onun kahkahalari sizi de eğlendirmeye başlıyor.
0 oy
(203 puan) tarafından
Kızımın 1 yaşında olmasına 15 gün kaldı ve tam 3 gündüe benim kızım da çok asabi. Ben atak haftalarına inanmıyorum çünkü hiç yaşamadık öyle haftalar. Dolunaya inanırım valla.
(164 puan) tarafından
Ayy iki kizimdada yaşadım ataklari o yüzden inanıyorum. Hatta ust komşumun kızıyla benim kizim arasında 1 gun var. Ataklari hep ayni giderdi. Sonra gelde inanma :D bu arada sizinki kesin atakta. 1 yaşına girdiği hafta buyuk kizim bi huysuz olmuştu ki canimdan bezmistim
0 oy
(57 puan) tarafından
Aralıksız 1 saat ağladı . Az önce uyudu. Eşimle ikimizde bittik valla.  
(164 puan) tarafından
Bazi burçları çok etkiliyormuş

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 496 göst.
22 Haziran 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Etka (287 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
0 oy
1 cevap 124 göst.
18 Şubat 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Havva değirmen (18 puan) tarafından soruldu
...