0 oy
362 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (438 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba, 

Haberlerde izledim. 0.9 yaş arası çocuklar mutant virüsten dolayı direk kalbinden etkileniyormuş. Çocuk yoğun bakımları doluyormuş. Çok dikkat etmeliyiz. Bilgilendirme olsun diye paylaşmak istedim. Nasıl tedbirler alıyorsunuz ? Bebeğinize yaklaşıyorlar mı ? Biz maskesiz kimseyi yaklaştırmıyoruz. Sadece anneanne,babaanne, dedeler alabiliyor kucağına maskeli şekilde. Tabi ki herkes şikayetçi ama bir de mutant virüs çıktı başımıza. Allah'ım korusun, biz de koruyalım yavrularımızı.
Bebek Ayı 8

3 Cevaplar

0 oy
Profil image (1,141 puan) tarafından
Ne gibi etkileri var acaba
(438 puan) tarafından
Direk kalbine etki ediyormuş. Çarpıntı ve ateş şikayetiyle hastahaneye giden çok olmuş.
-Reklam-
0 oy
(369 puan) tarafından
Biz doğduğumuzdan beri kimseyle görüşmedik. Annene babaanne dede sadece bunlar görüştüğümü onlar da bizim dışımızda kimseyle görüşmüyor. Görüntülü konuşuyoruz herkesle. Babamız maskesiz çalışmıyor ne kadar bunalırsa bunalsın. Ben markete bile gitmiyorum. İnşallah bulaşmadan atlatırız bu dönemi. 
(438 puan) tarafından
Insallah gider kurturuluruz ya. Dikkat ediyoruz insallah bir sey olmaz. Allah korusun ya
(369 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(391 puan) tarafından
Şuan biz ailecek kovid iz. Kızım 17 aylık öksürük oldu onda. Doktor kendi kendine atacak dedi. Sık sık beni emiyor. Kızımı bilmem ama bende çarpıntı yapti bu virüs. Ama mutant dan önce de yapiyomus çarpıntı. Biraz zor geçiyor ama şükür bu halime evde atlatiyoruz. Rabbim herkese şifa versin. Kimseye  bu illeti göstermesin 
(438 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun... Allah acil şifalar versin.
(391 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 875 göst.
0 oy
2 cevap 231 göst.
0 oy
2 cevap 181 göst.
...