0 oy
476 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (334 puan) tarafından
40 günlük olduk. Sütüm başta gelmedi sarılık geçirdi mama verdim mememi zor tuttu ama biberona alıştı zar zor tutardı mememi ağlayarak aventin emziğini verdim ondan sonra sürekli kucağıma gelince meme verince ağlıyor hiç susmuyor neden ya beni nie istemiyor bebeğim çok üzülüyorum. 

3 Cevaplar

0 oy
(133 puan) tarafından
Sizi istemiyor değil kendinizi üzmeyin meme reddi yaşıyorsunuz, biberon rahatlığına alışan bebeklere anneden emmesi zor geliyor o rahatlığı istediği için memeyi reddediyor, aynı hatayı bende yaptım , biberon yerine şırınga yada kaşıkla vermek lazım. Tekrar döndürmek biraz uğraştırıcı ama pes etmeden devam ederseniz alisacaktir tekrardan.
-Reklam-
0 oy
(275 puan) tarafından
Meme reddi yaşıyorsunuz. Hemen biberonu bırakmanız gerekiyor. Yoksa daha emmeyebilir sizi. Google a kadeh yöntemi ile besleme yazın videoları izleyin. Emzirme destek sistemi yazın inceleyin. Şırınga ile besleyin ama asla biberon vermeyin. Anne göğsüne benziyor denilse de biberonlar meme reddine sebep oluyor. Daha çok küçük tekrar geri döner emmeye yeter ki siz kararlı ilerleyin. Ben 3 ay sonra geri donderdim. Meme reddi yaşadığımız dönemler çok oldu sakın pes etmeyin. Bi doktor bunları tavsiye etti bana hepsini uyguladım ve başardım. Medikalcilerde 2 TL gibi bir fiyatla beslenme sondası alıyorsunuz hepsi bu kadar. Onunla emzirme destek sistemi uygulayın nette var. 
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Ben uzun sure anne sutu ve mama ile devam ettim.biberon kullaniyordum.ama cok sukir hic meme reddi olmadi.siz sutunizun yeteri kadar geldiyindn emin olub.sanik bir sekilde farkli pozisyonlarda emzirmeyi deneyin.emzik de kullanmayin.biberon bazi bebeklerde meme reddine sebeb oluyor.emzik de ayni sekilde.eds yontemo ile emzirme var oni arasdirin.faydasi olur belki.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 558 göst.
0 oy
1 cevap 133 göst.
5 Ocak 2024 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Serah (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.
30 Ekim 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ppppnrrrpppp (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 103 göst.
...