0 oy
2,215 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (50 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kizlar eşim ve ailesi sürekli beni görüntülü arıyorlar kızımı görmek için zararı varmıdır

7 Cevaplar

0 oy
(8,813 puan) tarafından
Cep telefonlarının azımsanmayacak derecede radyasyon yaydığı kanıtlanmış bir gerçek. Ama ondan uzak durmak da pek mümkün değil. Ben telefonu kızımın eline vermiyorum, kendim tutup kolumun yettiği kadar uzaktan gösteriyorum. Bir de süreyi kısa tutuyorum. Günde 1 kere 5 dakikayı geçirmiyoruz
-Reklam-
0 oy
(1,130 puan) tarafından
Eşim arar konuşuyoruz oğlumuzu görür görüntülü bı sıkıntı yaşamadık o kadarda değil yani bağımlı gibi video izletmiyoruz sonuçta görüntülü den ne olacak:)
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Görüntülü doktorlar olabilir eline vermeyin dedi
0 oy
(89 puan) tarafından
Bence zararlı radyasyon yayıyor etrafa ki daha tazecik bebeği korumak lazım.ayni sorun bendede vardı kısa yoldan söyledim zarar veriyor bebeğimin gözlerine falan diye .arayanda olsa açmıyorum.cunku kimse kimseyi düşünmez karşılarındaki Küçücük bebek daha birşeyden anlamiyirken telefondan sewmeye kalkıyorlar.cok saçma.
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Ben doktora sordum karsilikli iletisim oldugu icin sorun yok dedi.yine de 5-10dakdan fazla ekrana bakmasa iyi.alisiyor cunki.benim annemler yurtdisinda yasiyor.hep konusduk goruntuli.kizim sohbet ediyor baya.5dak sonra opucuk gonderib vedalasiyor.
0 oy
(218 puan) tarafından
Hastalık zamanına geldi evime kimse gelip bebeğimi göremedi çoğu kişi görüntülu aradı gösterdik suandada öle buyun yasaklar devam ederken hadi dayı amca hala geçtim dede anneanne babannede merak ediyor ne yapicagiz acmammi diyeceğiz i zaman gemiyorum görmeye dese ne diyebileceğiz evet radyasyon ama artık telefon yani oda içinde bile radyasyon çocuğa oturup eline verip görüntülü konus demiyoruz sonuçta ne yapacağımızı sasiriyoruz zaten hep ince düşününce baş çok ağrıyor yine dikkat edersiniz uzak tutrsinuz süreyi uzun tutmassiniz yeter bizimki 1 yasina girecek görüntülü konuşmayı biliyor bay bay yapıyor görünce seviniyor ne yaoalim anca ordan görüyor herkezi
0 oy
(139 puan) tarafından
Görüntülü konuşma zararlı mı bilmem ama ben çocuğuma tek başıma bakıyorum mecbur video da izletiyorum kimsem yok eşimin işi riskli işten gelir yemeğini yer uzaktan bebeğimizi sever çıkar odadan. Maalesef kötü zamana denk geldik.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 348 göst.
19 Ağustos 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Fatma Ke. (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 602 göst.
0 oy
9 cevap 870 göst.
1 Eylül 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Edanin Talhasi (222 puan) tarafından soruldu
...