0 oy
316 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (161 puan) tarafından
Normalde 1bucuk 2 saat uyuyan 20 günlük bebeğim emip hemen uykuya dalıyor,sonrasında da epey ağlıyor emip tekrar uyuyor,artık yoruldum uyku uyuyamıyorum,ne yapmalıyım,gazı mı var acaba ? Sütüm yetmiyor mu? 
Bebek Ayı 20 gün

5 Cevaplar

0 oy
(86 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Biz de 20 günlüğüz tam anlattığın durum başladı bizde de gazı var canm. Çünkü benim sütüm bol bol geliyor şükürler olsun. Gaz girdiği için uyaniyorlar. Sütüm yok deme pskolojik böyle şeyler süt gidiveriyor birdenbire inan ki. Tam doymadan uyuyorsa ondan da uyanır. Benim oğlum emerken doymadan uyuyor bazen sonra tekrar uyanıyor mesela. Alıştım artık anlıyorum :)
-Reklam-
0 oy
Profil image (283 puan) tarafından
Sütun yetiyor mu cnm belki açtır 
(161 puan) tarafından
Bilemiyorum sol memeden lıkır lıkır içiyor vallahi,sesler duyuyorum,Sağ meme o kadar süt vermiyor ama
0 oy
(122 puan) tarafından
4 kez fatiha süresini okuyup arkasından vecealne nevmeküm subataa diyerek tekrarlayacaksın canım bebek uyuyasıya kadar huzurlu uyur geç uyanır o zaman ben her zaman bebeğime okuyorum dünya dua üzerine kurulmuş faydası olacağına eminim
0 oy
(56 puan) tarafından
Kuzum bende 28 günlük bebegim hem emziriyorm bnmki de öyle emdirince hemen kalkıyor sürekli kalkıyordım sonra 30 ml mamayla başladım ozmn 1 2 saat uyuyor o sırada da gögüslerm de süt oluyordu uyanınca 1 gögüsümü emdiriyordum sonra dier gögüsümü verip yatırıyordum 1 saat flnda onla uyuyordu ama ben Aptamil aldm cünkü gazı yapan düşük mama diye biliyorum 3 paket oyle kullandm smdi bebelac gectim
0 oy
(68 puan) tarafından
Gaz sancıları başladı demekki annesi . senin kokunu alıp emdikçe rahatlayıp uykuya dalıyo sonra gaz sancıları yüzünden uyanıyo. Bol bol kucağına al, masaj yap özellikle ayak altına karnına, bisiklet hareketi yaptır iyi gelir inşallah  birde  kimyon tohumu içebilirsin :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 384 göst.
0 oy
4 cevap 225 göst.
24 Kasım 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Gulsmilgn (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 427 göst.
13 Eylül 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Beste Nisa (38 puan) tarafından soruldu
...