0 oy
243 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (292 puan) tarafından
9 aylik bebislerinizin uykusu nasil ? Duzeni ? Nasil uyuyor ? Emerek uyuyor kizim gece cok sık kalkıyor, gunduz de 3 kez 30 dk uyuyor .sizinki nasil ? 
Bebek Ayı 9

3 Cevaplar

0 oy
(3,758 puan) tarafından
Gündüz artık 2uykuya geçebilirsiniz. Kısa uyumasının sebebi o olabilir. 8 gibi kalkıyor 11.45 gibi 1. Uyku 16.30 gibi 2. Uykuyu yapıyor. 1. Uykuda 1 saat 2. de yarım saat uyuyor. Kucağıma alırsam uyanınca 1 saate tamamlıyoruz onu da. Desteksiz uyuyor ama gece sık kalkıyor.
(292 puan) tarafından
Valla canim 6 ayliktan beri boyle ya , uyku aralari kisa da olsa uzun da olsa boyle benimki. Desteksiz uyumasina ragmen neden uyaniyor geceleri , disten mi ?
(3,758 puan) tarafından
Diş yok atak haftası değil ama böyle. Bazen boşuna emek vermişim gibi hissediyorum
(292 puan) tarafından
Nasil ve ne zaman basardin desteksiz uyutmayi ? Uyku egitimi mi verdin ? Hani desteksiz uyutunca uyanmiyordu gece boyu?
(3,758 puan) tarafından
4 aylıkken uyku eğitimi verdim. Yatağına koyup ninni söylüyorum. Uyuyunca çıkıyorum. Gündüz 2 uykusu var 3-3 buçuk saat arayla. Her şey kuralına uygun problem ne bilmiyorum. Ablamın kızı var o da desteksiz uyuyor. Onun bu aylarda gündüz uykusu yarım saati geçmezdi. Gece de 40 kere kalkıyordu. Problemimiz destekle uyuması değil yani. Bu bebeler doğdukları gün bile toplam 1 saat uyumuşlar var bi genetik bozukluk :D
(292 puan) tarafından
Benim kizlarim da uykusuz . Bu aylar sikintili.sanirim . Umarim saglikla atlatiriz . Tesekkurler
-Reklam-
0 oy
(735 puan) tarafından
Cnm bakma gündüz az uyayan gece çok uyur dendiğine, gündüz güzel uyuyan bebek gecede güzel uyuyor. Bebeklerin rem uykusu olurmuş yarım saat kadar destekli uyudukları için uyandıklarında tekrar uykuya dalamazmış, onun için uyandığında tekrar uykuya geçirmen gerekli poposuna felan pışpış yaparak yada başka bi yöntem bularak. Bunu sürekli yaptığında zamanla uykusu uzayacak ve kendi tekrar uyumayı öğrenecek, biz gibi düşün gece bazen gözümüzü açıyoruz ve geri uyuyoruz değil mi tıpkı onun gibi düşün. Ben çok araştırdım. Oğlum dediğin gibi yarım saat uyuyordu hemen gidiyordum emziğini verip poposuna pışpış yapıyordum gözleri hemen gidiyordu 1saat felan daha uyuyordu sonrası. Gündüz uykularını bu şeklide düzene soktum şükür. Arada yine yarım saat sonra felan kalktığı oluyor yine aynı yöntemi yapıyorum. Kusura bakma biraz uzun oldu ama ilk yarım saatten sonra kalkan bebeklere kesinlikle bu yöntem uygulanmalı umarım seninde işine yarar 
(292 puan) tarafından
Ben de cok arastirdim , bu yontemi de biliyorum ama uygulamama ragmen nadir sonuc alabiliyorum . Gece de dişten midir nedir surekli uyaniyor agzina meme almadan uyumuyor , emiyor da .
0 oy
(292 puan) tarafından
Bi cvp.verin kimse yok mu 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 149 göst.
2 Ekim 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ahsen ece (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 99 göst.
0 oy
2 cevap 318 göst.
...