0 oy
523 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (3 puan) tarafından
Merhaba sevgili anneler birşey soracaktım. Kızımı geçen hafta 39 derece ile hastaneye götürdük orta kulak iltihabı dediler. Augmentin verdi doktor kullandık ve 3 gun sonra kızıma yan etkisi oldu vucudunda kırmızı noktalar oluştu tekrar götürdük acile ATARAX diye bir ilac verdiler. Kullanan oldu mu bunu bugün akşam icirecegim yarın da kontrole götüreceğiz. Birde bu kızarıklıklar geçer mi başına gelen oldu mu hiç?

2 Cevaplar

0 oy
(1,971 puan) tarafından
İlaçtan degilde ateşten döküntü yapmış olabilir vücudu canım ilaç hakkında bi bilgim yok 
(3 puan) tarafından
Ateşi antibiyotiği verdiğim o gün normale döndü canım. Verdikten 3 gun sonra oldu döküntü yüzünde falan var bacakları hariç.
(1,971 puan) tarafından
Anladım bı bilen çıkar umarım çok geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(202 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım. Öncelikle ihmal etmeyin bu hastalığı on günün sonunda tekrar gösterin iyileşmiş diye çünkü bazen uzun süre biliyor.alerji gelişmiş olabilir çünkü atarax bir antihistaminik dedikleri bir ilaç alerji için kullanılıyor yan etkisi uyku. Bebeğinizin uykuları daha derin ve uzun olabilir. Antibiyotik değiştirdiniz bilmiyorum ama devam edin bırakmayın lütfen. Bi de antibiyotik kullandığın dönem için bebeğiniz pişik olma olasılığı çok yüksek her altını degistirdiginjz pişik önleyici krem kullanın.  Bebeğinizin atesi antibiyotik le düşmesi gerek eğer düşmezse doktura danışın.
(3 puan) tarafından
İltihabı geçmiş canım cok şükür ikisine de baktilar dün baska yan etkisi yok sanirim uykudan hariç. Pisik olmuştu kizim bepanthol kullandım oda geçti. Su an sadece döküntü var inşallah oda gecer bu ilacı döküntü için verdiler bakalım.
(202 puan) tarafından
Evet . Alerji için kullanılıyor canım. Geçer inşallah ama eğer alerji ettiği şey ilaç değilse tekrar edebilir döküntüleri
(3 puan) tarafından
İnsallah olmaz ya çok sagol canim tesekkur ederim.
(188 puan) tarafından
Kulak iltihabı nasıl anlasiliyor

İlgili sorular

...