0 oy
103 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (13 puan) tarafından
6 aylık bebeğim iki gündür oksuruyo ne yapmalıyım  bişey vermelimiyim

3 Cevaplar

+1 oy
(202 puan) tarafından
Canim doktora gostermen gerek arkadaşın dediğin gibi burda ki insanların yorumlarıyla haraket etmemen gerek.  Pekmez ne yapsın öksürüğe  gibi. Risk e atmayın bebeginizi.  
-Reklam-
0 oy
(143 puan) tarafından
Canım sabahları 1 çay kaşığı pekmez ardından da ılık su veriyorum ayağının altına vikis sürdüm ve 2 tane çorap giydiriyorum 2 gündür benim bebeğim de oksuruyo 8 aylik olmamıza 1 hafta kaldı neler yapabilirim başka bende bekliyim burda ama bunları yapınca birazda olsa rahatladı ha bide sırtına vikis surup havlu koydum şuan rahat
(275 puan) tarafından
Bir çok doktor yüksek şeker içerdiği için ve bileşimindeki bazı maddelerden dolayı pekmez kullanımını tavsiye etmiyor. Çocuk doktoru güncel anne diye Instagram sayfasında bu konu ile ilgili post var okumanızı tavsiye ederim.
0 oy
(275 puan) tarafından
Öncelikle neden öksurdugunu bilmeniz gerekir. Bunu da en iyi doktor bilir. Bazen bebekler tükürük salgısını yutamiyo bu dönemlerde o da sık sık genzine gidebiliyor ve öksürüğe sebep olabiliyor yada geniz akıntısı olunca yatarken öksurebilir bunun da tedavisi basit bir ilaçla hallolur. O yüzden doktora götururseniz hem siz hem bebeğiniz rahatlar burdan kulaktan dolma bilgilerle hiç bir şey kullanmanı tavsiye etmem. Allah sifa versin bebeğine umarım ciddi bir şey yoktur.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 102 göst.
20 Ağustos 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Inciiii tanem (201 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 260 göst.
0 oy
1 cevap 75 göst.
1 Haziran 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Naz Kağan (412 puan) tarafından soruldu
...