0 oy
159 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (19 puan) tarafından
Ya kızlar benim çocuğumdamı bi anormallik var yoksa çoğunuzda böylemi. Bi çocuk aynı yetişkin gibi şu saate kadar uyumazmı. 60 günlük bebeğim şu saat oldu hala uyumuyor. Doğduğundan beridir böyle. Emziriyorum yatağa koyuyorum kuş uykusu gibi 5 dk bile sürmüyor uyanması. Şu saat oldu hala uyumadı dermanım kalmadı artık. Çevremde bazıları çocuklarını anatıyor sallamıyorum bile yatağa atıyorum uyuyor diyor kafayı yemek üzereyim. Gazı yok karnı tok altı temiz. Sürekli ağlıyor. Ateşi yok bişeyi yok. Bunaldım artık yaaa.
Bebek Ayı 60 gün

3 Cevaplar

+2 oy
(223 puan) tarafından

Güzel anne bebeğini başka bebeklerle kıyaslama her bebek farklıdır, kıyaslama yaparsan psikolojik olarak çok yoruluyor ve çok üzülüyorsun kendimden biliyorum. Daha önce bir arkadaşta böyle bir soru sormuştu ona yazdığım cevabin aynısı kopyalıyorum buraya bir de sen dene bu yöntemi ınsallah işe yarar. 

Gazi yok, karnı tok, ağrısı yok, kıyafetler rahat, ortam soğuk sıcak değil. Neden uyumuyor diyordum.  O kadar çok araştırdım ki en son bir kitapta şunu okudum " bebeğinizle yeterince göz teması kuramadiysaniz duygu yoksunluğundan dolayı uykuya dalma problemi olacaktır" diyordu. Sonra göz teması kurarak dakikalarca konuştum kucağıma aldım kokladım elini tuttum başından öptüm bir müddet sonra uyku belirtileri gösterdi. Şimdi uyumayinca annem diyor ki hadi biraz ilgi göster de uyusun yazık :) Ve inanır mısınız hiç uyku problemi kalmadı.

-Reklam-
0 oy
(194 puan) tarafından
Bizimki de öyle 1 de yatıyor gece uykusuna 
0 oy
(314 puan) tarafından
yatırmadan banyo yaptırıp beyaz gürültü eşliğinde uyutmayı denediniz mi? belki bir faydası olur
(19 puan) tarafından
Banyo sakinleştireceği yerde dahada ayıktırıyor sanki bizimkini denemediğim yöntem kalmadı

İlgili bir soru bulunamadı

...