0 oy
239 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (341 puan) tarafından
Hanımlar merhaba. Bebeğim 10 günlük gazını çıkarıyor kendi sürekli 37.haftada doğdu. Bebeğimin gaz durumu sonradan değişir mi gününü tamamlayınca yoksa ilk başta nasıl sa öyle mi gider şu an gazını kendi çıkarıyor merak ettiğim bu 
Bebek Ayı 10 günlük

6 Cevaplar

0 oy
Profil image (406 puan) tarafından
Malesef sonradan degisiyor. Bende ilk zamanlar diyordum ne guzel gaz sıkıntısı falan yok ama sonradan aglama krizleri ıkinmalar... Doktorunuza soyleyip gaz damlası isteyebilirsiniz. 
(341 puan) tarafından
Bio gaia yazdı canım aldım daha kullanmadım kullanırsam gaz sıkıntısı olmaz mı
Profil image (406 puan) tarafından
Pufff hic sevmiyorum onu tek basina ise yaramiyor bence :) ilk zamanlar tek kullaniyordum. Baktim bir sey degismiyor tekrar doktora gidip gazini rahat cikarmak icin baska ilac yazdi. Biogaia bagirsak duzenleyici olarak geciyormus guya gaz olusmasini onluyor. Ama demekki yinede gaz oluyor ve bebis onu cikaramiyor.
-Reklam-
0 oy
(81 puan) tarafından
52 günlük benimki de. Doğduğu günden beri kendi gaz çıkarabiliyor fakat yeterli gelmiyor demek ki gaz sancıları da oluyor arada. Doğal bir süreç olarak görüyorum bu durumu, damla hiç vermedim, vermeyi düşünmüyorum, emzirdikten sonra 10 dk dik tutuyorum, karnına bacaklarına masaj yapıyorum. Doğal yollarla bu durumun üstesinden gelmeye çalışıyorum. Kolay gelsin. 
0 oy
(439 puan) tarafından
Kesinlikle değişiyor bağırsak düzenleyici ve gaz ilacı kullanıyoruz biz
0 oy
(439 puan) tarafından
Kesinlikle değişiyor bağırsak düzenleyici ve gaz ilacı kullanıyoruz biz doktor danış derim
0 oy
(13 puan) tarafından
İlk 10-15 gün sonra değişiyor.gaz problemi başlıyor.3-3 buçuk aya kadar problem devam ediyor maalesef.cok sıkıntı yasarsan sab simplex alıp kullan canım iyi geliyor
0 oy
(997 puan) tarafından
2 haftadan sonra ortaya cikiyo eger olacaksa. Insallah olmaz cok zor gercekten

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 412 göst.
0 oy
3 cevap 138 göst.
0 oy
0 cevap 107 göst.
...