0 oy
362 göst.
Profil image Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (62 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 2 aylık doğduğundan beri sağıp dolaba attım sütler çöp olsun istemiyorum bebeğim biberon tutmuyor biberon ucuna neler sürdüm verdim tutmadı anne sütünün içine pirinç unu katıp nafif sıvı kıvamda olsa kaşıkla versem olur mu dün sağlık ocağında sütün yetiyor dedi ama bebeğim bu aralar sürekli aranıyor dilini çıkarıp duruyor cevredekiler katı şeyler yemek istiyor gibi şeyler söylediler bide bebeğim ilk ay 1 kilodan fazla aldı bi ay sadece 700 gram almış içim hiç rahat değil dediğim şekilde yapsam bi zararı olur mu artık karni doydumu ac mi düşüncesinden kurtulmak istiyorum 

2 Cevaplar

0 oy
Profil image (1,127 puan) tarafından
Doyma kriterlerini takip ediyor musunuz ? 
Profil image (62 puan) tarafından
10 dakika emiyor bazen 1 saat duruyor ben hiç 3 saat beklediğini görmedim en fazla 1 saat
Profil image (1,127 puan) tarafından
Hayır doyma kriterleri derken bezden bahsediyorum.
Profil image (62 puan) tarafından
Çok fazla ciş yapmıyor kakasini yaptığında değiştiriyorum günde en az 8 tane çıkıyor
Profil image (1,127 puan) tarafından
40i çıkana kadar her gün 1 TL büyüklüğünde kaka yapıyorsa, 24 saatteki bezlerinin toplam ağırlığı bir paket margarin kadarsa bebek doyuyordur merak etmeyin. Ben bebeğimde hep doyma kriteri takip ettim masAllah çok iyi su an sağlığı da kilosu da.
-Reklam-
0 oy
Profil image (2,520 puan) tarafından
Peki canim neden sagdin ki, fazla oldugu icin biriksin diye mi? Eger bebeginin doymadigini dusunuyorsan sagma emsin. Memede doymadigini dusunuyosan da meme ucuna benzer biberonlar var onlardan alabilirsin. Philips avent iyi mesela. Bence pirinc unu falan verme. Kucuk henuz. Emzik tutuyorsa emzigin markasindan biberon al ya da.
Profil image (2,520 puan) tarafından
Bir de sutlerin neden cop olsun ki. At buzluga, 3 ay kalabiliyor bildigim kadariyla. 5 aylikken falan ek gidaya baslarsan o zaman degerlendirirsin.
Profil image (62 puan) tarafından
Uzun zamandır sagmiyorum ne emzik tutuyor nede biberon Hepsini denedim tutmadı bana öyle bi kafa tutuyo ki her şeyi anlıyor istediği zaman emzirmesem biraz geciktirsem inadından  uzun süre beni tutmaz çok değişik bi bebek doğduğundan beri hamile kaldığım kilonun altına düşürdü beni eridim bittim resmen
Profil image (2,520 puan) tarafından
Valla Allah kolaylik versin canim. Herkesin derdi ayri iste. Bi cozum bulabilirsin insallah.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 365 göst.
0 oy
5 cevap 215 göst.
0 oy
1 cevap 110 göst.
...