0 oy
202 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde tarafından
Mrb anneler kızım pazartesi günü 4 aylık aşı oldu sürekli gece uyaniyo gündüz hep yanımda kucakta olmak istiyo şehir dışından geldim orda herkes çağırıyordu ondanmi yoksa doymuyomu en fazla 2 saat uyuyup uyaniyo emiyo yarim saatte bir kalkiyo uykusu var ama uyumuyo ağlıyo . Çok yoruldum bu kaç gündür bana bi akıl verin mama falan verimmi yoksa doktoramı götüreyim pazar günü tam 4 aylık oldu. 

3 Cevaplar

0 oy
(273 puan) tarafından
Kilo alımı iyiyse hiç verme mama  . Bezi dolu oluyo mu sabah kalkınca

Gazdan da olabilir sıcak tut canım bizde 5 ayligiz gazdan sürekli ağlıyo gözü kapalı 
tarafından
Gazdan değil canm 2 ay tek çektik gazdan. 4 aylık kilosu 7 kiloya yakın. Ama sürekli emiyo bezide dolu oluyo
(273 puan) tarafından
Bezi doluysa hiç mama verme
tarafından
Ne bilim âctir sandım tmm vermem cnm saol
-Reklam-
0 oy
(2,202 puan) tarafından
Cnm 4.ay atağı da baslamis olabilir 
tarafından
O nasıl biseyki kötü biseymi bilemedim
(2,202 puan) tarafından
Cnm kotu degil bazi haftalarda buyume ataklari oluyor o donemlerde huysuz neme mama reddi gibi şeyler yasaniyor internetten arastrabilirsin atak haftaları diye
tarafından
Tmm cnm bakacam çok saol
0 oy
(8,992 puan) tarafından
4. ay atagina girmis bebeginiz. Bir sure sinra gececektir. Kotu bir sey degil ama uyku gerilemesi yapar. Bebeginiz huysuz olur. Fiziksel bir belirti gormedikce doktora goturmenize gerek yok. Her zamanki rutininize devam etmeye calisin.
tarafından
Çok uzun sürer mi peki.
(8,992 puan) tarafından
Bizimki 2 hafta surdu. Gece 15 dkda bir uyanip emmek istiyordu. Bebege gore degismekle birlikte 2 3 hafta suruyor. Los ve sessiz ortamlar ise yariyor. Gunduz cok fazla uyarana maruz birakmayin. Yardimci olacak biri varsa iyi olur. Bir sure sonra uykusuzluk cok yipratiyor cunku.
tarafından
Yardımcı olacak kimse yok memleketten yeni geldim zaten. Eşim ve ben tek varım oda 24 24 çalışıyo zaten evde oluncada uyuyo
(8,992 puan) tarafından
Bebeginiz uyudukca siz de uyumaya calisin. Esiniz de biraz uykusundan feragat edip size yardim etsin. Yoksa bu donemde zorlanabilirsiniz. İnsallah cabuk gecer.
tarafından
Tamm canm çok teşekkür ederim. Inşaallah çabuk geçer
...