0 oy
918 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (5 puan) tarafından
Hanımlar bebegimde alerji var yumurta ve süt ürünlerine karşı.ek yemeklere geçtik ben hiç birini kullanmamama  rağmen alerji devam ediyor.3 günlük kuralını da uyguluyorum zaten sebze veriyorum ve hep aynı sebzeler.acaba diyorum sma mama kullanıyorum ondan olabilir mi.boyle bişey yaşayan varmı? Acaba mamayimi değiştirsem ama hangi mama olur bilmiyorum ? 

6 Cevaplar

+1 oy
(162 puan) tarafından
Eğer süt ürünlerine alerjisi varsa sma normal mama onu rahatsız eder neticede inek sütü proteini var içinde doktorunuzla konuşun bşrde alerji mamasını deneyin
(5 puan) tarafından
İçinde inek sütü olduğunu bilmiyordum canım çok sağol.sma kullanmayacağım artık.
(179 puan) tarafından
Süt ürünleri alerjisi olunca normal golden goatta kullanılamıyor markaların ayriyeten alarji mamaları var onlardan almalısın en azından aile hekimine yada hemşireye sor istersen
-Reklam-
0 oy
(3 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Merhaba benim bebeğimde 5 aylik yumurta alerjisi var sma mama protein oranı yüksek olduğu için doktor bıraktırdı golden goata geçtik yüzü rahatladı ama doktorumuz 7 aya anca geçer yüzü dedi.
(5 puan) tarafından
Oğlumun boyun altında vardı ama geçti şimdi karın bölgesinde var canım. Sma mamayi doğduğundan bu yanadır kullanıyorum bu akşam aklıma gelince size sorayım dedim çok teşekkür ederim canım bu bilgi çok yardımcı oldu.peki golden goat azda olsa kızarıklığı gecirdimi?
(5 puan) tarafından
Oğlumun boyun altında vardı ama geçti şimdi karın bölgesinde var canım. Sma mamayı doğduğundan bu yanadır kullanıyorum bu akşam aklıma gelince size sorayım dedim çok teşekkür ederim canım bu bilgi çok yardımcı oldu.peki golden goat azda olsa kızarıklığı gecirdimi?
(3 puan) tarafından
Evet hemde 2. Gün kendini belli etti.
0 oy
(13 puan) tarafından
Benim bebiste de alerjik dedi doktorumuz o yüzden golden goat verdik sonra 2 doktora gittik %92 oranında keçi sütü de alerjik yapıyormuş yani inek sütü de keçi sütü de ayni oranda netten de bakabilirsiniz ama her doktor dediğiniz gibi farklı bisi söylüyor bende napcami şaşırdım artik
0 oy
(53 puan) tarafından
Bizde sma kullaniyorduk inek sütüne alerjisi çıktı alerji maması kullaniyoruz mutlaka doktora söyle alerji mamasi yazsın raporlu.
0 oy
Profil image (281 puan) tarafından
Ben uzun zaman sma kullandim bizde ters bi etkisi olmadi iyi kilo da aldiriyordu. Ama bebekten bebege degisir tabi bilemedim..
0 oy
(154 puan) tarafından
Bebeğinizin  alerjisi var ise normal mama.kullanmayin alerji mamalari.var soyleyin doktora onu yazsin size 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 82 göst.
0 oy
0 cevap 83 göst.
0 oy
2 cevap 231 göst.
0 oy
5 cevap 162 göst.
21 Ocak 2024 24-36 ay arası bebekler kategorisinde HÜRÜ (103 puan) tarafından soruldu
...