0 oy
222 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (37 puan) tarafından
Merhaba anneler 4. Ayimiza girdik bebegim bu zamana kadar gündüz uykusu hic olmadı hep çok kısa 5 10 dk falan neyi denediysem olmadı doktora götürdüm hocalara götürdüm yok cocul gündüz hic uyumuyor gece 12 bazen bilemediniz en erken 10 da falan tecrübeli anneler bilgi verebilirimi evimde kendimle hic ilgilenemiyorum.

2 Cevaplar

+1 oy
(316 puan) tarafından
Bence stres etmemelisin büyüme atağı geçiriyorlar o ayda etrafı keşfetmeye merak etmeye başlıyorlar. Yavaş yavaş damaklari şişiyor elleri ağzında olablr uyumuyorsa iş yaptığın oda da yere yatır hem onunla konuş hem iş yap bizim böyle geçti aylarimiz. Gece güzel uyuyorsa eğer gündüz de enerjisi yerindeyse bırak uyumasın yoruldugunda zaten sen istemesende uyur. Kızım 9 aylık günde 2 sefer uyur oda 15 dk alıştım artık hangi odaya gidersem onuda götürüyorum o saginsolu karıştırir bende işime bakarım :)) ona göre yaşamayı kabullenmelisin artık annelikde böyle zaten fedakarlık istiyor :)) 
(37 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Doğru söylüyorsunuz ama biz dogdu doğalı böyleyiz zaten evde pusetle geziyoruz puset bi tezgahta bi yerlerde bi masa üstlerinde ondada cok durmuyor iste surekli konuşuyorum çenem bile ağrıyor  :) ama etrafımdaki herkesin bebegi uyuyor günde 4 saat uyuyup iki saat uyanık kalan sonra tekrar 4 saat uyuyan bebekler var gecede hic uyanmadigini söylüyorlar bende eksik birseylermi yapıyorum acaba die düşünüp duruyorum.
(316 puan) tarafından
Her bebek farklı canım sen onunla ne kdar çok konuşursan okadar karşılık alırsın bizde de durum tam olarak böyleydi kızım 3. Ayda anne dedi mesela..benim kızımda hiç uyumuyor çevremde de uyuyan bebek çok ama benim kızım daha çok konuşuyor daha hareketli ne bileyim bizde olan onlarda yok mesela.oyle düşün :D ilk çocuğum kucağımda gezdirmekten fıtık bile oldum ama canı sağolsun :) varsın ev dağınık kalsın alışıyor insan :))
Esin evde olduğunda akşam 2 saat o bebekle oynarken sen heryeri topla böylece gündüz onunla ilgilenmeye vaktin kalsın bizim rutinimiz böyle :)
(37 puan) tarafından
Oyle tabi canları yeterki sağolsun kendimi geçtimde artık gelişiminde bi sıkıntı olur diyede korkmaya başladım.
(316 puan) tarafından
Yok yok merak etme hiçbirsey olmaz mutlu keyifli sürekli ağlamıyor huzursuzluk yapmıyorsa hiç korkma keyfi yerindedir onun :))
(37 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim. Surekli onunla konuşursam keyifli tabi ama başka hicbirseyle ilgilenmeyecegim :)
(316 puan) tarafından
Rica ederim :) değişik ses tonundan vurgular yaparak söylenen şarkılara bayılıyolar tavsiye ederim sağlıkla büyüsün inşallah iyi geceler :)
-Reklam-
0 oy
(29 puan) tarafından
7 aylık olacağız nerdeyse ne gece ne gündüz uyumuyor ve çok gazlı bir bebek hala bende çok yoruldum Allah yardımcın olsun
(37 puan) tarafından
Gece yine biraz uyuyor Allah sizinde yardımcınız olsun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 576 göst.
10 Nisan 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde yagumr22222 (1,668 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 946 göst.
14 Şubat 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Denizanasi (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 240 göst.
5 Mart 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Belinaynurumm (74 puan) tarafından soruldu
...