0 oy
236 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (607 puan) tarafından
Kızım gürültülü karın sesi var .emerken süt tanzikli geliyordu gazdan sürekli rahatsızdı 4 su damladan sonra relaktaz iyi geldi. Doktor süt ürünlerini kes yumurta kuruyemlş yeme dedi .ilaç birhaftada bitiyo bunları yemeyin ve almasam olurmu bizim gibi olan varmı bu nekadar sürer hiç mi yemicem 
Bebek Ayı 68gunluk

3 Cevaplar

0 oy
(891 puan) tarafından
Benim yeğenimde vardı canım ama en ileri derecesi.ablam ne kek, ne poğaça yumurta ve süt olan hiç bişeyi yemiyodu
-Reklam-
0 oy
(387 puan) tarafından
Sırf süt yumurta değil bunları içeren gıdalar da yememelisin. Paketli gıdalar kek börek hepsi yasak.
0 oy
(589 puan) tarafından
Aynı yollardan geçtim ama çocuk doktoru bana hepsini kes demiş olmasına rağmen ben alerji doktoruna gittim ve kızımın alerjisi sadece süt ve süt ürünleri olarak çıktı. Yani kuruyemis ve yumurta kesmedim. Yaklaşık 5 ay boyunca tüketmenin paketli herhangi bir şey. İçinde süt ürünleri olmayan atıştırmalık yaptım kendime evde.

Şimdi 7.5 aylık şükür yavaş yavaş başlıyoruz. Yersem ne olur gibi düşünme. İleride en basit haliyle astıma bile cevirebilur
(607 puan) tarafından
Diyer iki çocuğumda böyleydi .demekki anlaşılması.her götürdüğünde gaz deyip geri yolladılar.biri kolikti öyle huzursuz dili şimdi siz söyleyince daha iyi anladım .ikisinde alerjik bünyeli büyük oğlum alerjik astım küçükte yatkınlık vardı çok çektim .akarlar tic porfum şimdi biri askerlik yaşında bıri ergenlik yaşında kızım 2aylik yemicem  sonra yavaş yavaş başlarında bebek yiyebiliyomu şimdi siz kaç ay yemediniz bide şey sütünüz tek olarak kaç ay yetti ne verdiniz yanısıra
(607 puan) tarafından
Damla  filan ne zaman kestiniz .sadece yemesek bile bebek rahatlardi bide siz kalsuym filan ictinizmi kilo alımı nasıl giitti acaba yardımcı olur musunuz. Beyninde deli sorularr.
(589 puan) tarafından
Benim sütüm çok şükür ki var hala sadece süt+ek gıda yiyor. Bana damla vermediler sadece kızım probiyotik içti. Kızım ilk defa dün kuzu tattı, şu an 7bucuk aylık. Daha yoğurt falan yok.

Ben alerji doktoru Mahmut doğru ile takip ediyorum. O ne derse o ikiletmiyorum. Evet kalsiyum da içtim.

Kafanızın yanması çok normal alerji bu ülkede çok ciddiye alınmıyor. Yesin yiyerek alışır diyen aile büyüklerimiz var. Hiç birini dinlemedim hiç de pişman değilim.

Kızımın kilo alımı hep güzeldi hala güzel. Çünkü erkenden farkedip diyetimi hemen düzenledim.  Başlarda zor gibi görünüyor ama inanın alisiyorsunuz yememeye. Çözümler bulmak sizin elinizde.

Paketli ürün yemiyorum diye evden kendim yaptigim atıştırmalıklar hiç eksik etmedim.
(607 puan) tarafından
Mesala ne yaptınız sizi yoruyorum ama şeker igtiyacimi hurma incir bugün yedim ama bilmiyorum yaa
(589 puan) tarafından
Vücudun şeker ihtiyacı aslında yok ama nefsimizin var:)) sütsüz kek yaptım kurabiye yaptım annem elmalı kurabiye bile yaptı. Ama siz yumurtayı da kesmissiniz vegan tarifler araştırın. İnanın besleneceksiniz üzülmeyin.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 441 göst.
0 oy
6 cevap 479 göst.
13 Şubat 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Belinaynurumm (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 584 göst.
23 Kasım 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Demetttt (499 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 707 göst.
...