0 oy
247 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (353 puan) tarafından
Kızlar sünneti sizce kaç aylıkken yaptırmalıyım ve devlet hastanesi yapıyor mu coronadan dolayı nasıl oluyo bu süreç anlatır mısınız erkek anneleri 
Bebek Ayı 1

6 Cevaplar

0 oy
Profil image (95 puan) tarafından
ben ilk çocuğumu 3 haftalıkken özel hastanede yaptırdım oğlum büyüyünce dedimki iyikide ufakken yaptırmıştı öyle rahat geçtik sünneti büyük bebeklerde çok zor olur
-Reklam-
0 oy
Profil image (406 puan) tarafından
1.5 aylikken devlet hastanesinde yaptirdim. Ozel hastanemizde cocuk cerrah yoktu. Ama iyi gecti bir skinti olmadi..bende iyiki kucukken yaptirmisim..ayni gunde taburcu oldu zaten. Hemencecikte iyilesti. 
0 oy
(202 puan) tarafından
Bizde 10 gün önce yaptırdık iyileşti bile çok şükür ay sonu kontrole götürcem. Özel klinikte yaptık biz hastaneden korktuğumuz için. Klipsli lokal anestezili oldu rahat geçti şükür. Bence 6ayı geçmesin derim canım çocuk büyüdükçe farkındalığı artıyor çünkü çok zorlar seni küçükken yaptır derim iyice araştır güvenilir bi doktor olması önemli ameliyat sonuçta. En ideal zaman 4 ay 6 ay arası dedi doktorumuz.
0 oy
tarafından
Ben 10 günlükken yaptırdım. Çişiyle 3 günde iyileşti. 8gün gibi bir süredede ipleri düştü
0 oy
(54 puan) tarafından
2 aylıkken yaptırdım. Fenni sünnetçiye. Bi sıkıntı yaşamadık çok şükür. 
0 oy
(8,935 puan) tarafından
Ne kadar erken, o kadar iyi. 5 aylikken yaptirdim, keske daha erken yaptirsaydim diyorum. Buradaki devlet hastanesinde pandemi nedeniyle yapmiyorlar. Ozelde cocuk cerrahina yaptırdım. Devlet hastanesini arayip ogrenebilirsiniz.

İlgili bir soru bulunamadı

...