0 oy
735 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (156 puan) tarafından
Kızlar yarın bebeğimin kırkı cıkacak ve ben daha hiç yanlız kalmadım yani illa ki kaldım annem 15 gunden sonra gitti ama gündüzleri gelmeye devam etti birkaçsaatte olsa. Hergun yanımda birileri vardı yani gündüzlerri.Yarın kimse olmayacak sabahtan akşama ve ben çok tedirginim. Aglak bir bebek aglards susturamazsan napcagımı bilmiyorum. Bu ara meme reddide yaşıyoruz. Çok düşünceliyim bu tarz korku yaşayan var mı? Ben şimdiden böyleyse ileride napıcam diyorum.  Aslında biraz da kendi mi sorguluyorum. Tek başıma kalmaktan korkmak normal mi?
Bebek Ayı 1

10 Cevaplar

0 oy
(60 puan) tarafından
Evet canım çok normal bende korktum çünkü ama inan ki daha keyifli zaman geciriyosun daha çok arandaki bağ güçleniyor sen kendine güven annesin çünkü sen yapamiycan bişey yoktur :)
-Reklam-
0 oy
(309 puan) tarafından

Çok normal cnm ben doğumu annemin yanında Ankarada yaptım sonra 40 ım çıktı evime getirdiler annem kaldı bir kaç gün gene sonra gitti tabi evden çıktı eşim otogara bırakıcaktı oğlum kucağımds ben nasıl bakarım diye oturdum ağladım korkma cnm yavrunla baş başa kalınca öyle güzel yapıyorsun ki yavruna en güzel sen bakarsın unutma şimdi 3 aylık olduk geçiyor ömersk etme :)

0 oy
(887 puan) tarafından
Bende 15 günlüktü bebeğimle yalnız kaldığım zaman bayrama denk gelince annem gitmek zorunda kaldı bende ağlamıştım ama Allah ona göre gücünü veriyor çokta güzel oluyor bebeğinle başbaşa kalmak onunla ilgilenmek hiç tereddüt etmeyin 
0 oy
(24 puan) tarafından
Öncelikle merhaba ☺️Bence olumlu düşünmek çok önemli. Allahın izniyle hiçbişey olmaz. Benim de iki aylık bebeğim var ve annem yanımda 4gün kalabildi şartlardan dolayı  Eşim vardı 15gün ama sonra illa ki yalnız kalmak zorundayız. Her zaman birileri zaten olamaz. Hem Allah bize o yeteneği bağışlamış ki ben bazen şaşırıyorum nasıl olduğuna.. Güzel düşün güzel olsun. Aklına olumsuz şeyler getirme. Keyfini çıkar. Ağlasa bile o bize muhtaç biz onu sakinleştiririz bi şekilde.
0 oy
(101 puan) tarafından

Valla o korku bndede var :'(n ypcm bilmiyom

0 oy
Profil image (82 puan) tarafından
Canm bunu hic.dusunme.bile eger bu sekilde.dusunmeye baslarsan kesinlikle osikolojii bozarsin hemm tek kal kuzum nolcakki arrik alis bebeginle.tek kalmak ne guzel hayatini yonlendir 
0 oy
(140 puan) tarafından
Ben 2. Çocuğum ancak ilkindede tektim ne kaynanam ne annem vardı 19 yasında idim hiç korkmadm..anne olunca iç güdüsel başa çıkıyorsunuz herşey ile benim düşğncem bu ...korkma kendine inan güven bebeğine en iyi sen bakarsın
0 oy
(175 puan) tarafından
Canım bende doğum yaptığımda annem yanımdaydı. 2 ay boyunca memlekette annemle birlikte baktık bebeğime. Bende de korku vardı acaba tek başıma bakabilir miyim diye. Çok şükür korktuğum gibi olmadı ve hatta daha mutlu olduk bebeğimle. Her şeyiyle ben ilgileniyorum. Sende korkma canıım. Bebeğine sımsıkı sarıl stres yapma ki bebeğin de olumsuz etkilenmesin. Senin kokunla daha huzurlu olur bebeğin :-)
0 oy
(120 puan) tarafından
Yanımda sadece 8 gün kalan oldu. Sonrasında yalnızdım. Üstelik sadece 2 kiloluk bir bebekle. Parmakları kibrit çöpü gibiydi. Çok ağladım. Çok sitem ettim. Çünkü kendi ailemle de eşimin ailesiyle de aynı sehirdeyiz. 3 ay olacak. Şimdi diyorum ki iyi ki erkenden sorumluluk vermişler bana. Hiç korkma. O senin evladın. Ne kadar ağlasa da onu sakinlestirecek tek kişi yine sensin, yine kokunla senin teninle huzur bulacak. Birbirinizi daha iyi tanıma fırsatı bulacaksınız:)
0 oy
Profil image (3,039 puan) tarafından
Korkma canım hiç bir şey olmaz bebeğe enniyisi annesi bakar sen onun annesisin bı sekikde bakarsın bnd annem gideceği zaman senin gibi hissetmiştim ama iyiki de gitmiş dedim sonradan çünkü bebegimle yalnız kalınca birbirimize daha çabuk alıştık daha iyi bakmaya başladım uyku duzenimiz oluştu çekirdek aile olduk tam anlamıyla eşimle de zaman geçirmeye başladım evde birileri olunca es de çok ihmal ediliyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 358 göst.
10 Mart 2024 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Bambam (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 183 göst.
17 Ağustos 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Aysima12 (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
21 Şubat 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Kelebek99 (430 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 189 göst.
3 Ocak 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Asudeasude (40 puan) tarafından soruldu
...