0 oy
335 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (71 puan) tarafından
Kızlar 6. Ayda kaç tane aşı yapılıyor. İnternette 4 tane okudum ama çok değil mi ? Koldan mı bacaktan mi yapılıyor ? 
Bebek Ayı 5 buçuk

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bizim yarın aşı günümüz offf ateş flnda yaparmı acaba 6aylık aşımız
(202 puan) tarafından
Bugüne kadarki hiçbir aşı ateş yapmadı bizde çok şükür bizde yarın gideceğiz siz korkmayın dua edin Allah yardım eder inşaallah.
tarafından
Amin inşallah canım. Bizimde hiçbir aşımız ateş huzursuzluk vs yapmadi ama yinede her aşı zamanı insan tedirgin olmuyor değil.
-Reklam-
0 oy
(202 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hepatit B  5 li karma ve KPA aşılarının 3. Dozu yapılıyor. İki bacaktan. Birde ağızdan damla varmış.  Aşı takvimimizde böyle bakalım bizde yarın sabah gideceğiz. Hayırlısı olsun.   


image



0 oy
Profil image (1,148 puan) tarafından
İki bacağından birde ağızdan damla şeklinde veriliyor. Hepatit B üçüncü doz, 4. Ayda uygulanan beşli karma KPA 'nın da üçüncü dozu yapılıyo. İnaktif polia da ağzından veriliyo. 
0 oy
(748 puan) tarafından
Bir agizdan damla 2de bacaktan. Cok evhamlanarak gitmistim 2ci ay asisinda saf gibi tek gitmistim. Cocugun neresini tutacagimi sasirmistim. 6ci ay asisinda bunalima girdim esime sende gel diye diye getirttim adam izin aldi. Bir damla agizdan verdi. Sonra esim bebisin bacaklarini tuttu bende oyunca aldim boyle hisirdayan bi bez kitabimiz var onu actim yuzune dogru hemsireyi gormeyecek sekilde tuttum aa burda ne varmis ne yokmus derken. Bi ignelerin battiginda ihh vihh dedi. Bide zorla bacaklari tutuluyor diye bagirdi. 5dk surmedi giyindik ciktik. Eşimin tepkisi bunun icinmi bu kadar telaslandin oldu. Ates konusunda da vizde ates yapmadi ama butun gece takipteydik sorun olmadi şükür. Anne sutu veriyorssaniz daha cok emzirin. Formul sut ve anne sutu gidiyorsaniz. Ben oyleydim az sutum geliyordu. Bir kac gun sutumu sagip dolapta veklettim suresi gecmeyecek sekilde o gun bağışıklığı desteklesin diye o sutleri kullandim. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 163 göst.
5 Mart 2024 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Akilembenim (641 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 184 göst.
2 Ağustos 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Cgdmgnn (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 199 göst.
11 Mayıs 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Edam. Eymen (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 250 göst.
...