0 oy
222 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (163 puan) tarafından
Hem evden işini yapıp hem de bebeğine bakan anne var mıdır acaba? Benim bebeğim 3,5 aylık; ama maşallah uslu bir bebek (yine de tabi ki bazen o da huysuzlanıyor). Aslında 8 aylık olduğunda yine evden çalışıp annemi çağıracağım; şu an o da çalıştığı için çağıramıyorum. Şimdi annemsiz hem çalışıp hem bakabilir miyim diye düşünmüyor değilim. Sizce olur mu? Yapabilen var mı?
Bebek Ayı 3

4 Cevaplar

0 oy
(1,911 puan) tarafından
Cnm olur niye olmasın bak ne güzel h bakıyorsun hem çalışıyorsun  sen güçlü bir kadınsın yaparsın 8. Aylık olunca oruncegine koyarsın hatta senin için daha da güzel olur  annesi
(163 puan) tarafından
Ne kadar motive edici bir cevap oldu, teşekkür ederim. Şu an çalışmıyorum; ama güzel yerlerden iş teklifi gelmeye başladı. Acaba hem evden çalışıp hem de bebeğimle ilgilenebilir miyim diye düşündüm. :)
-Reklam-
0 oy
(798 puan) tarafından
Biraz zor oluyor ama oluyor. Uyuduğu saatler oluyor. Oyun halisiyla kendi güzel oynayabilir. Siz daha çok yorulursunuz sadece
(163 puan) tarafından
Yorulmak hiç umrumda değil galiba. Çocuğuma yetememekten korktum sadece. İkisini idare edebilen bir anne "ben yapıyorum, sen de yaparsın" dese, o güç gelecek gibi. İlk çocuğum olduğu için insan kendine güvenemiyor galiba :)
0 oy
Profil image (342 puan) tarafından

Benim bebeğim de 3,5aylık.

Mayıs ayında işe geri döneceğim.

Evden ve part time olarak çalışacağım ilk başta. Tek başıma yapabilirim diye düşündüm ancak şu an bile zaman geliyor yemek bile yapamıyorum sürekli ilgilenmem gerekiyor.

Gündüz uykusu max 2saat, o da yarım saatlik 3-4 uyku şeklinde. 

Hem ev, hem yemek, hem çocuk, hem iş.. Sağolsun eşim de yardım ediyor ama o evden çalışmadığı için gündüz evde tek oluyorum. Belki yapabilirdim, ama sonuçta çok çok yorulacağımı düşündüm. Ve bir yerden sonra da bunun beni mutsuz edeceğini düşündüm. Kendime hiç vakit ayıramayacağım için. 

O yüzden annemden gelmesini rica ettim.

Sonuçta mutlu anne demek mutlu bebek demek :)

Bakalım, nasıl olacak ;)


Profil image (342 puan) tarafından
Gerçi nasıl bir iş olduğuna da bağlı. Benim işim zaman zaman bilgisayar başında uzun vakit geçirmemiş, rapor yapmamı gerektiren, uzun toplantılarımız olan bir iş. Bu yüzden de yorgunluğun yanında bebeğimle de yeteri kadar işgilenemeyecekmişim gibi geldi. Daha esnek bir işiniz var ise yapılabilir.
Önemli olan siz nasıl mutlu olacaksınız.
(163 puan) tarafından
Valla bazen ben de yemek bile yapamıyorum. Gerçi vakit bırakmadığından değil, uyurken yapabilirim; ama bazen gerçekten hal kalmıyor insanda :) ben de çalışma konusunda o yüzden biraz çekimserim.
0 oy
(27 puan) tarafından
Ben canım e ticaret yapıyorum evden bebek kıyafetleri satıyorum. Oglum 3 aylık benimde. Hatta 2 cocukla mal almaya gidiyorum
(163 puan) tarafından
Harikasınız:) maşallah size. Acayip iyi geldi bu cevap :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 177 göst.
28 Haziran 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Elif İzmir (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 253 göst.
25 Mayıs 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde AliBatınımm (839 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 164 göst.
12 Haziran 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde demiralp (1 puan) tarafından soruldu
...