0 oy
151 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (746 puan) tarafından
Kakasını yapıyı gaznı çıkaryo karnı tok ama ağlıyor uyumak istemiyor neden olabilir ayakta sürekli sallarsm uyuyo sallamayı bırakınca uyanıyor ilk defa böyle yapıyor çok çaresiz hissediyorum kendimi acaba Bi yerimi ağrıyor dedim ağrı kesici şurup verdim duş aldrdık eşimle yok uymyo çok yoruldum başım çatlıyor ağrıdn
Bebek Ayı 3 ay 3 gün

1 cevap

0 oy
(163 puan) tarafından
12.hafta büyüme atağı haftası diye biliyorum. Bizimki de o hafta zor uyumuştu bikaç gece, sonra geçmişti. Hatta o haftadan sonra (o hafta kadar olmasa da) zor uyumaya ama uzun uyumaya başladı. O zamana kadar gecede 2 - 3 kere uyanıyordu, artık 1 kere emmek için uyanıp hemen uykuya dönüyor. İnşallah sizinki de öyle olur :) 
(746 puan) tarafından
Ay inşallah ya şu mesjınız o kadar içimi rahatlattki anlatamam
(163 puan) tarafından
Ben de merak ettim, bikaç gün sonra sonucu buraya yazarsanız sevinirim :) arada böyle uğraşacağız napalım :) eşim o hafta tam 50 dk beşiğini salladı, artık uyudu deyip kalkarken bacağı çıtladı, bizimki ona uyanmıştı :) sonra bi yarım saat daha sallamıştı da öyle uyumuştu. Tabi ondan önce ben de bi 45 dk emzirme, sırt masajı, karın okşaması, kucakta sakinleştirme vs yapmıştım:))
(746 puan) tarafından
Sabahtır uğraşıyorum gözleri kan çanağı ağlıyor ama uyumyo
(163 puan) tarafından
Kucağınızdan indirmeyin, bol bol kokunuzu alsın. Şimdi annesine çok ihtiyacı var.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 136 göst.
2 Mayıs 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Drncan (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 420 göst.
...