0 oy
105 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (902 puan) tarafından

image

Kizlar 47 günlük bebeğim bir süredir mukuslu kaka yapıyor doktor kan olmadıkça önemsemiyoruz dedi bugün sanırım kan geldi birde rengi üç dört gündür böyle tuhaf sarı değil ne yapmalıyım acaba süt ürünleri birkaç gündür tüketmiyordum tahin yumurta yiyorum onlar mi etkiliyor kesin alerji mi oluyor böyle olunca yoksa farklı bir durum  çıkabiliyor mu egzama vs bunlar yok sadece yüzünde minik sivilce gibi şeyler var doktor onlar yenidogan da olur dedi fotoğrafta tam görünmüyor cok az bi kan var 

1 cevap

0 oy
(3 puan) tarafından
Canım ben aylardır bununla uğraşıyorum görünürde hiç birsey yok. Bizim bariz kan oluyordu doktor dediki aa bakayim kan var mi falan değil bizim için önemli olan bariz görünür bol kan olması lazım dedi . Sen gene de takip et . Ayrıca popoda çatlak olabilir bizim o sorunumuz da vardı. Herseyi yemeyi kestim kan oluyor diye meğersem poposu çatlak olduğu için kanıyormuş. 
(902 puan) tarafından
Geçmiş olsun sizede . Poposunu kontrol ediyorum alt açarken bir şey yok ilk defa böyle cok cok az bir kan geldi dikkatli bakmasam göremeyeceğim seviyedeydi
(3 puan) tarafından
Çatlak içeri doğru gidiyormuş onu belki siz tam anlayamaya bilirsiniz.  Bende poposu iyileşti diye doktora gittim ben öyle gördüm yani doktor daha ince ince var iceri doğru da devam ediyordur devam edin tedaviye dedi.
(3 puan) tarafından
Dediğim gibi ben bir bezini gösterdim sizin dediğiniz gibi çok az dikkatli bakınca belli oluyordu ince ince doktor o normal dedi . Baktığında direk gözüne bariz kan çarpacak şekilde. Bizim kaka ile kan yarı yarıya oluyordu neredeyse arada açar açmaz göze direk kan çarpıyordu. Bence sen gene de bir çocuk cerraha götür canim popoya baksınlar. Çocuk doktorları da anlamıyor o çatlak isinden.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 240 göst.
18 Şubat 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde 2.kezanneoldum (620 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 448 göst.
22 Nisan 2024 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Nursima_123 (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 119 göst.
0 oy
2 cevap 186 göst.
11 Nisan 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Merve uysal (45 puan) tarafından soruldu
...