0 oy
359 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (353 puan) tarafından

Arkadaşlar bu teste göre bebeğimin süt alerjisi olabilir mi?


image


4 Cevaplar

0 oy
Profil image (460 puan) tarafından
Benim bi.bilgim yok ta. Siz bu testi nasil hangi bölümde yaptırdınız. Bende yaptırmak istiyorum 
(353 puan) tarafından
Normal çocuk doktorumuzdan istedik
(196 puan) tarafından
Ucretlimi canım bu test kaça yaptırdınız
-Reklam-
0 oy
(5 puan) tarafından
Buradan onu anlamak zor koldan test yapıyorlar o şekilde belli oluyor mesala bizim yumurta alerjimiz cikti enzirdigim için şuan ikimizde diyetteyiz
(353 puan) tarafından
Deriden 2yaş öncesi tavsiye etmediler o yüzden kandan yaptırdık. Negatif çıkması kesinlik değil ama pozitifse var demektir diye duymuştum kan testi için. Şu anda her türlü ek gıdayı kesmek zorunda kaldık alerji ilacı kullanıyor bitince deneyerek bulmaya çalışıcaz ama süt alerjisi çıktıysa testte bilmek istedim hemen pazartesi arıyıp sorabilicem doktorumuza
0 oy
Profil image (448 puan) tarafından
İnek sütüne alerjisi var sanki canm 
0 oy
(98 puan) tarafından
İnek sutüne alerji var galiba canim. Ama cilt testi yaptirmak daha dogru sonuc veriyor. Bildigim kadariylada 2 yas diye bir sinirlama yok. Bizde ilk kan testi yaptirdik her seyi temiz cikti. 3 gun sonra cilt testi yaptirdik 5 besine alerjisi cikti. Alerji uzmanimizda cocuk doktorumuzda ve hatta saglik ocagindaki doktor ve hemsiremizde kandan yüzde yüz sonuc alinmaz bebeklerde dedi cilt testi en dogru dedi. 4 aylikken yaptirmistik. Suanda bebegim 8aylik 4aydir diyetteyiz. Insallah bebeginin alerjisi ileri duzeyde degildir. Sağlikla buyusun yavrunuz.
(353 puan) tarafından
Çok sağolun bana da tuhaf geldi bu test çünkü doğduğundan beri formül mama ile besleniyor inek sütüne alerji olunca formül mama da alerji yapıyor diye biliyorum. Sanırım bizim gittiğimiz hastane deri testi yapılmıyor hatta birçok hastaneyi aradım İzmirde yapan bulamadım o yüzden kan testine döndük mecburen. Doktorumuza sorayım en iyisi belki o yönlendirir. Size de çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda geçer.
(166 puan) tarafından
Deri testini nerde yaptırdınız
(98 puan) tarafından
Canım biz özel muayenehanede yaptirdik. Alerji alaninda uzman bir doktor tarafindan. Ama bildigim kadariyla normal özel hastaneler ve devlet hastaneleride yapiyor. Bir arkadasiminda bebeginde vardi devlet hastanesinde cilt testi yaptirmisti.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 181 göst.
15 Şubat 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Arzummmmmmmm (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 1,591 göst.
30 Nisan 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Sidre (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 148 göst.
15 Mart 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde melikeili (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 112 göst.
28 Mayıs 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde birsevgikuşu (1 puan) tarafından soruldu
...