0 oy
253 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (6 puan) tarafından
Merhaba anneler. Bebeğim ıkınmakdan ememiyor emdiğinde bi süre emiyor sonra bırakıyor bu sefer bi süre sonra açlıkdan ağlıyor. Ara ara emdiği için göğsümde süt birikemiyor. Biriktirdiğim zaman biberonla veriyorum. Ama bi türlü birikemiyor orası ayrı bende günde 2-3 kere mama veriyorum mecbur doymadı için. Bunu nasıl düzene sokabilirim yardım edebilirmisiniz
Bebek Ayı 1

3 Cevaplar

0 oy
(223 puan) tarafından
Canim onu duzene sokabilmek hemen olacak bir durum degil malesef ilk 3 ay bebekler gaz sancisi cektikleri bagirsaklar duzne girene kadar bir sure boyle gidecektir.Benim bebegimde 2.5ay kadr cektik uyuyordu guya butun gece ikinmaktan saglikli bir uykusu olmuordu sabah 4 5 e kadr uyymaz aglardi kolikle gaz sancisi arasiydi:/
(6 puan) tarafından
Aynen bizimde öyle. Uyuyor ama sancılı sancılı. Bazen ıkınırken morarıyor ağlıyor sonra artık sancılardan bıkmış bi şekilde kıyamıyorum hiç.
(223 puan) tarafından
Oy kuzum benim buyuyecek annesi benim oglanda oyleydi aglamaktan mosmor olur yorulur uyuyakalirdi sbaha karsi ama gecicek biz probiyotik ve gaz damlasi kullaniyorduk ve surekli karnina ayaklariyla masaj yapiyordum baska bir cozum bulamamistik ne zaman bebek hareketleniyor ozaman o ıkınmalar bitiyor.
(6 puan) tarafından
Bende gaz damlası ve probiyotik veriyorum  ama sanki işe yaramıyor gibi
(223 puan) tarafından
Oyle gbi hissediorsun ama bebek daha cok kucuk oldugu icin onlar aslinda yardmci 2.5 3 aydan sonra duzelck ben ayni senin durumundaydim ikiniyor butun gece gecmicek bu napicm 2 3 saat uyuyorm uyuyamiyorm kafayi yicktm ne zmn hareketlendi ozmn hafifledi ve anca bitti suan 5 ayligiz yine gaz cikartmada zorlaniyor ama damlayi vermiorm kendi cikarabiliyor aslinda zorlansada:) birde sana tavsiyem uyanikken yuz ustu koy aglicak sevmicek ama sirtini kasi bisi yap kandir ozamaj hem ustten hem alttan patir patir cikariyor gazini ama hemen yemekten sonra degl kusar bymu seferde ilk 3 ay malesefki cok zor gecmicekmis gbi geliyor insana ama geciyor:)
-Reklam-
0 oy
(2,106 puan) tarafından
Bizde yaşadık kolikti artık bebeğim ağlamaktan doğru düzgün yemez uyumazdi kilo kaybı bile yaşadık.ama sonunda metsil gaz damlası Nursel Harvey colex şurup ve biogai bağırsak düzenleyici bizi gazdan rahatlattı.
(6 puan) tarafından
3ünü birdenmi kullanıyordunuz
(2,106 puan) tarafından
Evet doktor 3 nu birlikte verdi .metsil günde 3 defa 8 damla,nurse Harvey şurubu günde 4 defa 1 çay kaşığı, biogai ise günde 1 defa sabah mamasina 5 damla koyuyorum.
0 oy
(242 puan) tarafından
Benim kızımda öyleydi canım.kipkirmizi kesilirdi..2 aylık olcaz .doktor damla verdi iki gün oldu bakalım ise yarar mı gorecez eğer sütun varsa mama verme derim .doyarsa hiç emmek istemez .sütun azalmasına sebep olur..
(6 puan) tarafından
Sadece sancıdan emmek istemiyor kıvranıyor ama biberonla rahat içiyor. Gazı olmadığında çok rahat göğsümden içiyor. Ara ara sağıyorum ama gelmediğindrde mama veriyorum açlıkdan çok ağlıyor çünkü

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 273 göst.
0 oy
2 cevap 161 göst.
9 Mart 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Nurgül Acıpınar (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 111 göst.
3 Ocak 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Emine Tozman (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 214 göst.
29 Ekim 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Kutay (42 puan) tarafından soruldu
...