0 oy
310 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (78 puan) tarafından
81 günlüğüz doğdugundan bu yana aşırı eli kolu ayagı hiç durmuyor hareketli ilk ay istemsiz oluyor ama suan normalmi ellerini izliyo emiyo ama aşırı hareketli yada banamı anormal geliyo benm bildiğim büyüdükçe hareketleri daha düzenli olur yavaşlar yada benmi yanlış biliyorm daha cok mu erken düzene girmesi için ? 

6 Cevaplar

0 oy
(357 puan) tarafından
Bİzde de o dönem öyleydi sonrası da elleri ağzına götürme ve her bulduğunu ağza götürme var. Gebeliğim de de çok hareketliydi karnmda duramazdı. Bir süre ilk 3 ay yarım kundak yaptık ondan bile rahatsz olur eller kollar dısarı çıkardı ağlardı yani bence normal 6 aylığız alt değiştiremyrm bazen 
-Reklam-
0 oy
(112 puan) tarafından
Benimkide öyle Dr sordum hareketli bebekten korkmayın dedi maşallah de bence 
0 oy
Profil image (406 puan) tarafından
Bizimkide aynisi hic durmuyor ;) bende kundak yapardim durmazdi aglardi o yuzden hic yapmadm kundak. Karnimda da durmazdi o yuzden 1 ay erken geldi :) bizimkininde elleri agzinda masallah hic cikmiyor.
0 oy
Profil image (4,556 puan) tarafından
93 günlüğüz tam anlattığın gibi yani eli kolu bacağı hiç durmuyor geceleri ayaklarını yukarı aşağı kaldırıp kaldırıp indiriyor üstünü açıyor kundak kesinlikle mümkün değil kıyameti koparıyor elleri sürekli sağa sola her bulduğunu zaten ağzına sokuyor ama bana göre bunlar sağlık belirtisi yanincok sağlıklı gözüküyor normal gibi geliyor zaten hamile iken de hep hareketliydi
0 oy
(4,617 puan) tarafından
Gayet normal oglum yenidoganken yatakta tirtil gibi geziyordu 2 aylikken donmeye başladı 1 yasinda hiperaktivite tanisi aldı anormal olan boyle oluyor :)
0 oy
(8,819 puan) tarafından
Her çocuğun karakteri, mizacı bir değil ki. Benim kızım karnımdayken de çok hareketliydi, yeni doğduğunda bile kundak yapamazdık anında kolunu çıkarırdı. 7,5 aylık oldu hala da eli ayağı durmaz. Her ay düzenli olarak sağlam çocuk kontrolüne götürüyorum, doktorlar çocuğunuz gayet normal sadece çok afacan diyorlar. Hiç kundak yapmadığımız (yapamadığımız) için ellerini de ayından daha iyi kullanıyor. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 1,365 göst.
29 Mart 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde lycoris (219 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 214 göst.
22 Aralık 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Slmh (167 puan) tarafından soruldu
...