0 oy
118 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (18 puan) tarafından
Meme ucum emzirirken çok acıyor ve göğsümde de ağrı var süt kanalı tıkalıymış buna rağmen sık sık o memeyi emziriyorum doktorum antibiyotik başladı başka ne önerirsiniz?

4 Cevaplar

0 oy
(94 puan) tarafından
Benimde oldu hatta ben Dr a gitmedim direk 2 gün o memeyi emzik gibi ağzında tuttum. Geçti ve ağrısı çok kötü oluyor. Geçmiş olsun 
-Reklam-
0 oy
(18 puan) tarafından
Bol bol sıcak kompres yap ve duşta sağ arkadaşım birde lahana yaprağını yıka dolaba koy sonra göğsüne koy o sıcağını alıyor iyi geliyor ama en etkilisi antibiyotik bende çok oldum bol bol emzir bol bol sağ arkadaşım geçmiş olsun.
0 oy
(12 puan) tarafından
Bende yaşadım Allah yardımcınız olsun. Berbat bir ağrısı acısı oluyor.. Sıcak uygulama yapın, sürekli emzirin. Ben bebek emmediği zamanlarda da sağdım. 
0 oy
(684 puan) tarafından
Gecmis olsun canim,zordur agrisi mastitin ama dayanman lazim suretli emzir,dusa gir masaj yap yagla,benim sol gogsumdu dusda sol elimi altdan sag elimi ustde olacak sekilde solu saga dogru sagi sola dogru haraket ettirerek masaj yaptim iyi gelmisti bana yanlardan da masaj yapdim.Sen de hangi gogsunse ona gore ayarla ellerini.Dusdan cktiktan sonra emzirdim pompayla kalan sutu de bosaltdim.Su an diger gogsumde mastit var yine.Eskisi kadar aci duymadim gogsum terbiye oldugu icin,masaj yapiyorum az tıkanıklık kaldi bakalim ne zaman gecer bebegim bebegim haraketli oldugu icin emmiyir fazla bir iki cekip birakiyor pompayla da saginca sut cikmiyor eskisi kadar bol digil ki ,bakalim bakal gececek.Bir de tersden emzir canim burda duymusdum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 228 göst.
14 Mart 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Aslı 2 (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 194 göst.
29 Ekim 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Tulinbdr (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 294 göst.
0 oy
0 cevap 72 göst.
3 Temmuz 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Betül14 (161 puan) tarafından soruldu
...