0 oy
406 göst.
Profil image Doğum Sonrası Anne kategorisinde (198 puan) tarafından
Bi tanıdığım emziriyor bebeği 13 aylık. Ama sabah akşam şekersiz türk kahvesi içine çay kaşığı ucuyla tarçın atıp içmek istiyo. İçse sorun olur mu ? Bebeğe zararı var mıdır ?
Bebek Ayı 13 ay

4 Cevaplar

0 oy
(2,701 puan) tarafından
Ne zararı olcak ki, sadece kafein olduğu için bebekte huzursuzluk yapabilir ya da reflüsü varsa rahatsız eder, 
-Reklam-
0 oy
(8,814 puan) tarafından
Ben gaz yapacak hiçbir şey yiyip içmiyordum ama kahveye dayanamadım. Onu da sabah 1 tane ile sınırladım. Çünkü fazlası sütten bebeğe geçip hem gaz hem de uykusuzluk, huzursuzluk yapıyor. Tarçın ne için, onu merak ettim? 
Profil image (198 puan) tarafından
Zayıflamak içinmiş.
(8,814 puan) tarafından
Ay ne alakası var, 1 fincan kahveye ne kadar tarçın koyabilirsiniz ki zayıflatsın. Ayrıca bizim ülkemizdeki tarçınlar hep Vietnam kökenli, toksik etkisi çok yüksek. Kahveyi de mi zayıflamak için içiyor?
Profil image (198 puan) tarafından
Sabah aç karnına 1 fincan türk kahvesi içine çay kaşığı ucuyla tarçın  birde gece yatmadan önce aynı şekilde içilirse zayıflatıyomuş. Kullananlar ve zayıflayanlar varmış.
(8,814 puan) tarafından
Çok şiddetli demir eksikliği ve mide ülseri de yapar aynı zamanda. Daha sağlıklı ve bebeğe zararı dokunamayacak bir yol bulsaymış keşke
0 oy
Profil image (4,553 puan) tarafından
 benim bebeğim 3 aylık ve ben gün içinde çay meyve suyu anne çayı  vs hiçbir şey içmem sadece bol bol su içerim ama akşam eşim geldikten sonra o çay içerken ben büyük fincanda dibek kahvesi içerek eşlik ederim. iki fincan türk kahvesi gibi düşün tarçınli ve kafein oranı yüksek. Hatta yanında da bir parça çikolata yerim. İlk zamanlar bebekte uykusuzluk yapıyordu ama ben içmeye devam ettim şimdi alıştı sıkıntı yaşamıyoruz hiç  doktora söyledim sorun yok dedi. 
0 oy
(272 puan) tarafından
Bebegım dort aylık gnluk nescafe turk kahvesı ıcerim genellikle cayda cok ıctgmoldu hıc br zararnı gormedım  kızmdada gaz fln ypmdı. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 207 göst.
24 Şubat 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Sulem (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 330 göst.
24 Ağustos 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Eymosunannesi (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 567 göst.
1 Ağustos 2021 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Eymosunannesi (110 puan) tarafından soruldu
...