0 oy
277 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (870 puan) tarafından
36 gunluk bebeğim onun gelisimi icin ilgisini cekebilecek neler yapabilirim yada ilerde anı kalsın diye foto video vs neler yapilabilir 

6 Cevaplar

0 oy
(1,668 puan) tarafından
valla benimde 34 günlük şuan tek aktive onun gazini çikarmak. bide ara sira konüşiyorum goz temasi kuruyorum 
-Reklam-
0 oy
(469 puan) tarafından
Bir aylık bebek gelişimi için sadece uyumalı.
0 oy
(484 puan) tarafından
Kızım 2 aylık oyun halısı aldım titreşimli müzikli yastık aldım yüzüne bile bakmiyo asla yatmak istemedi içinde cingirak biraz dikkatini çekiyor bide aynali nesneler dikkatini çekiyor renkli kartlar gösterebilirsin bide hergun aynı şarkıyı açıp tepkisini almaya çalışıyorum ve başarılı buda bugün ilkkez çığlık attı küçük hanım :)) 
(484 puan) tarafından
Bide bol bol konuşuyorum gözlerine bakarak :)
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Ben yuzustu birakiyordum.o basini kaldirmaya calisdigi anlarin videosunu cekiyordum her gun.bol bol konusyordum(gerci hala oyle konusmakdan aksam iki kelam edecek halim kalmiyor)cingiraklari ile oyaliyordum.uzerinden baya zaman gecmis ama kizim uykucu bebek olmadigi icin gunumuz kucakda gezerek geciyordu.malum gaz sancilari
0 oy
tarafından
Merhaba 3 aydan önce bebeklerin gözleri henüz renkleri seçemez. Öyle denildiği gibi kartlarda ki nesneleri de göremez. Yenidoğan daha 40 i çıkmamış bol bol emzirip gazını çıkartıp uyutabilirsiniz. Kucaginaza alıp yanında olduğunu sevginizi hissettirebilirsiniz.Videolara fotolara gelince hıçkırırken çekersiniz ilk hıçkırıgi diye mesela. İlk yaşadığı olayları kaydedersiniz. 
0 oy
Profil image (4,545 puan) tarafından

Uyanık olduğu her an konuşun bir şeyler anlatın kitap okuyun goz teması kurun muzik dinleyin şarkı söyleyin. Yüzüstü yatırın sirtina bol bol masaj yapın hafif hafif. Yüzüstü yatarken karşına ayna koyun birkaç dakika kendisini izlesin sonra düz yatırıp karnına ayaklarına masaj yapın.. masaj hem gazını çıkarma yarar hem de anne bebek arası bağın güçlenmesine yarar ama masajı kıyafet üstünden değil tenine dokunrak yapın az biraz bebe yağı ile ellerinizi iyice ovup ısıtın öyle masaj yapın. En büyük aktivite bu dönemde bol bol konuşmak gözlerinin içinde kaybolmak :))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 188 göst.
23 Nisan 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Asyaninannesiii (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 300 göst.
25 Kasım 2021 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Busra4181 (313 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 439 göst.
0 oy
2 cevap 305 göst.
20 Aralık 2018 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Mavikelebek (534 puan) tarafından soruldu
...