0 oy
245 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (65 puan) tarafından
Bebeğim 10 ay 4 günlük. Üç gündür bişey yemiyor. En sevdiği yiyecekleri bile yemiyor. Lütfen akıl verin bana. Neler yapabilirim? İştahı açılsın diye neler verebilirim? 
Bebek Ayı 10 aylık

3 Cevaplar

0 oy
(1,186 puan) tarafından
Once neden iştahı birden gitti ona bakmak lazm dış döneminde mi o yüzden de iştah kaybı oluyor surekli böyle değilse geçicidir sabırlı olun ısrar etmeyin geçer ins
(65 puan) tarafından
Evet üstten iki dişi patlamış. Dün baktım kan vardı diş etinde
-Reklam-
0 oy
(8,819 puan) tarafından
Biraz kendi haline bırakabilirsiniz. Bizlerin de arada iştahı azalmıyor mu, onların da her günü bir değil. Benim kızım ek gıdayı almadığı gibi mamasını da içiyordu, doktora götürdüm. Şuan yapacağınız en büyük hata ısrar etmek ve inatlaşmak olur, bir süre yemese birşey olmaz ama ısrarcı olursanız uzun süreli sorun yaşarsınız dedi. Ben de o istemedikçe ne mama ne ek gıda teklif etmedim. 2-3 gün sonra kendisi istemeye başladı. 
(65 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim güzel tavsiyelerin için
(8,819 puan) tarafından
Bir de benim kızım kaşığa düşman olmuştu, eliyle yiyor ama kaşığı görünce ağzını kilitliyordu. Hatta vitaminlerini kaşığa damlatıp veriyorum, 4-5 gün vitamin bile veremedim. Onda da ısrar etmeyi bıraktım. Geçen gün bal kabağı ve brokoli püresi yapmıştım, ki ikisini de çok sever, verdim ağzını açmadı. Ben de onu kucağıma oturtup kendim yemeye başladım :) 3-4 laşıktan sonra ağzını kuş gibi açıp beklemeye başladı :)) Belki sizin de işinize yarar. Sizle aynı şeyi yediğini görmek direncini kırabilir
(65 puan) tarafından
:) :) :) ben de deneyeyim canım. Allah razı olsun senden :)
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Kizim da dis doneminde 3gun diline ek gida vurmadi.sadece emziryordum.doymadigu icin de memede yasiyirdu.zorlamadim bir kac gun sonra mama kasigi ile azcik vermeye basladim yedi.istahsizlik nedenimi bulmak lazim.sonra ona gore davranmak.
(65 puan) tarafından
Anladım canım. Benimki de diş döneminde. İnşaAllah düzelir. Teşekkür ederim

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 255 göst.
23 Nisan 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Sjsjsjs (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 413 göst.
0 oy
1 cevap 176 göst.
15 Kasım 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Nurayugur (125 puan) tarafından soruldu
...