0 oy
665 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (108 puan) tarafından
tarafından kapalı
1 aylık bebeğim var, beslenmek icin hic bir zaman 3 saati gecirmemeye çalışıyorum fakat bu gece uyuya kalmışım 4 saati geçiyor son beslenmesinden bu saate vücudum artık dayanamıyor uykusuzluğa yastık altında tuttuğum telefonun alarmını bile duyamıyorum artık vücudum yorgunluktan iflas edecek gibi sanki. Ama böylede olunca aşırı vicdan azabı çekiyorum, sanki bebegime zarar vermissim gibi onu ihmal etmişsim gibi hissediyorum   yeni anneler sizde durumlar nasıl? 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

0 oy
(196 puan) tarafından
Benim bebeğimde iki buçuk aylık geçen gün alarmı kapatmışım uyku arasında 7 saat aç kaldı çok kötü oldum gerçekten vicda azabını çekiyorum hâlâ.ama acıkınca evi resmen başıma yıkıyo acıksa ağlardı diye vicdanımı rahatlatıyorum oluyo öyle ara sıra herkesin başına gelebilir:)
-Reklam-
0 oy
(161 puan) tarafından
Aynı şeyleri hissediyordum,doktorum dedi ki 1aylik olduktan sonra 4 5 saat kesintisiz uyuyabilir,aglamadigi sürece uyandırma dedi.O yenidogan değil artık süt çocuğu 2 saatte bir uyanmasına gerek yok,uykuya daha çok ihtiyacı varmış buyumesi icin,içinin sizlamasi normal,ama ferah tut..
(130 puan) tarafından
Bnm doktorum da gündüzleri en fazla 2ssat geceleri 3 saat.sonra emzir dedi.doktorlarda birbrinden farklı konusuor
(161 puan) tarafından
Evet doğru demiş ama o yenidogan bebeklerde geçerli,1 aylık olmuş artık süt çocuğu 4 5 saat uyuyabilir gece
(130 puan) tarafından
Benm bebeğim 1aylik dun doktorumuz bole dedi
(161 puan) tarafından
Himmm,belki bebekten bebege değişiyor olabilir,zaten hiç 4 saat uyumuyor ki,uyanıyor hemen
0 oy
(14 puan) tarafından
Olur öyle sonuç bizde insanız vücudumuz bir saatten sonra uykusuzluğa dayanmıyor benimde bebeğim ikiye kadar gazı vardı uyuyamadık ikimizde yorgun düşüp saat 6 gibi uyandık 
0 oy
(891 puan) tarafından
Bizim doktorumuz 1 aylık olunca artık geceleri uyandırmana gerek yok kendi uyanır uyanmazsa 4-5 saati geçirme dedi 
0 oy
(242 puan) tarafından
Bende öyleyim canım..gündüzleri bir saatte olsa uyudugunda uyumaya çalış bende.oyle dayaniyorum yoksa bilincisz uyuyorum.bir ara kaltigimi.hatoiyorum ama enzirdirdigimi hatırlamıyorum.ssat kuruyorum ben gecekleri iki saate bir..göğsün.bosalmis.emzirmisim bende o kısım yok..birde bazen uyurken birden uyanıyorum kucağımda saniyorum düşürdüm diye ayağa firliyom..
(108 puan) tarafından
Yaaa bende gecen fırlamışsım uykumdan oğlumu yorganin icinde arıyomussum talan etmişsim yatağı eşim anlatıyor tabi bunu  trajikomik  rabbim sağlıkla buyutmemize yardim etsin
(13 puan) tarafından
Ay çok güldüm ya tek ben yasamamisim bu hali yorgan icinde kac sefer bebegimi ararken buldum kendimi yerlerde bebegimi aramalarim sabahinda esim anlatirdi gulerdik bebegim 4.5 aylik oldu simdi uykumuz biraz daha duzene girdi merak etmeyin biraz daha sabir gececek o zamanlar
0 oy
(298 puan) tarafından
Bizim doktorumuz da 1 aylık olunca gece 4-5 saat uyuyabilir uyandırma demişti. 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,056 göst.
3 Kasım 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Pinarr.1 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 164 göst.
31 Temmuz 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Serapymn (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,972 göst.
4 Şubat 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Duru211 (288 puan) tarafından soruldu
...