0 oy
786 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (2 puan) tarafından

Hayırlı geceler hanımlar ben doğum yapalı 5 gün oldu ve dikişlerim hep düştü peçeteye ağrım veya rahimde bir şişlik yok açıklıklar var tutmadığı belli sorum şu tekrardan dikiş yaparlarsa eğer neden yatış veriyorlar o an o sedyede dikiş yapmıyorlar mi ? eğer yatış verirlerse bebeginizi nasıl emzirdiniz.. bakımıni nasıl yaptınız.

2 Cevaplar

0 oy
(147 puan) tarafından
Mrb ağrısız sızısız dikiş peçeteye düşmez dikiş patlaması herhangi bir zorlanmadan okur ve kanamalı olur ama 5 günde iyileşme de olmaz açıklık bize öyle geliyor benim de bir yerde açıklık var gibiydi baya korktum hastaneye de gitmedim kontrole gittiğimde dikişler de sorun yok dedi ve benim dikişim çok fazla idi 40. Günüm hala dikişim var yanş sana çok şaşırdım. 
(147 puan) tarafından
Mrb ya size bişey soracam benim de 67 gün oldu doğum yapalı çok dikişim vardı. Vajina girişinde 2 tane şiş düğüm gibi dikiş vardı et parçası gibiydi hepsi düştü yerlerinde kızarıklık var. Ama o 2 tanesi hiç düşmedi hala yuvarlak et parçası gibi duruyor sizde de oldu mu geçer mi bu. Acaba dikişim düşmeden etim kaynadı da bu böyle mı kaldı?
-Reklam-
0 oy
(252 puan) tarafından
Bence vakit kaybetmeyin gidin eğer açılmazsa diksinler benimde öyle olmuştu 1 tane açılmıştı öyle kaynamisti günler haftalar aylar geçti ağrım dinmedi  doktora gittim içerden dikis açılmış öyle iyileşmiş et ama boşluk var dedi tekrar açıp düzeltmemiz lazım.dedi 11 ay oldu doğum yapalı tekrar ameliyat olmam lazım işte demem o ki başıma geldi sizin başınıza gelmesin önlemini alin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 1,179 göst.
0 oy
2 cevap 390 göst.
0 oy
1 cevap 327 göst.
14 Eylül 2021 Doğum Sonrası Anne kategorisinde 00zelis (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 431 göst.
16 Ekim 2020 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Elifin (73 puan) tarafından soruldu
...