0 oy
199 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (13 puan) tarafından

Merhabalar benim kızımın sırtında ve karnında hep böyle kırmızı kabarmalar ve kaşınma var. Sürekli kaşınıyor. Neden olabilir acaba bilgisi olan varmı. 

Süt alerjisi olabilir mi sizce?

image

Bebek Ayı 10 aylık

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Egzama olabilir kaşıntı varsa
-Reklam-
0 oy
Profil image (2,029 puan) tarafından
Egzama olabilir canım. Bir cildiye doktoruna götürün. Yayılabiliyor. Günde 2 kere içeriği temiz bir nemlendirici ile nemlendir. Özellikle banyodan sonra fazla kurulamadan nemlendir. Kızımın da egzaması vardı aynı böyle kırmızı ve kaşıntı vardı. Kuruluk da vardı egzama olan yerlerde. Doktorumuz cildiye doktoruna yönlendirmişti. Kortizonlu krem vermişti ve mustela stelatopia şampuan ve nemlendiricisini önerdi. Kullandık ve geçti. Bir süre sonra tekrarladı ara ara. Sonra doktorumuz alerji testi istedi. Yaptırdık ama bir şeye alerjisi çıkmadı. Şu an yok egzaması. Ama banyo suyu biraz sıcak olsun veya nemlendirmediğim zamanlar hemen tekrarlıyor. Çamaşırlarını çift durulama yap. Petek üstünde kurutma. Deterjanı nemlendiricisi ve şampuanı kimyasal barındırmasın. 
(13 puan) tarafından
TM cnm çok teşekkürler
0 oy
(1 puan) tarafından
Benim oğlumun da böyleydi.Gittikçe sırtında poposuna kadar yayıldı.Doktora götürdüm .Doktor herşeyi ağzına götürdüğü için mikrop kapmış dedi ve bu ara farklı yiyecekler tattırma dedi.damla 3 gün felan  damlayi kullandık geçti. Aynı bu olay arkadaşımın başına geldi aynı bunu doktor onada demıs. 
(13 puan) tarafından
Teşekkürler canım . Çocuk doktorundan randevu aldım götürecem pazartesi günü.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 120 göst.
0 oy
1 cevap 123 göst.
...