0 oy
349 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (52 puan) tarafından
Of kızlar ilk oğlumda çok çektim sebepsiz yere ağlamalar memeyi emmeme ayakta kucakta kundakta sallama pis pis sesi her boku yaptırdı bana daha sonra büyüdü ama mamayla tabi düzene girdi bi zaman sonra bende çocuğa tövbe ettim her çocuk öyle sandığımdan sonra yengemin 3uzleri oldu maasallahlari var normaller yani onlarda mamayla büyüdü karınları tok altları temiz gaz desen hemen çıkarıp uyuyolardi bende ilkinde ben yanlış yaptım sallamaya alıştırdım diye düşündüm sonra çocuk hevesi geldi bana 2'yi yaptım :)) çok şükür dogurdum 1 ay önce ama buda ilk oğlum gibi aynı şeyleri yaptırıyor bendemi sorun var anlamiyom benim gibi olan varmi ya benim çocuklar hepmi kolik

(Allah'a şükürler olsun sagliklilar canları sagolsun 

ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN

İsyan etmiyorum sadece bendemi hata var anlayamadım 

4 Cevaplar

0 oy
(1,186 puan) tarafından
Bebk yani sonucta allah kimseye cekemeyecgi yük vermiyor .onlar ikiz bide huysuz olsa o kişi icin felaket zor olurdu allah bi şekilde ayarlıyor..ilk cocuk büyümüş sonucta bu durumun geçici olduğunu biliyosunuz artık.. sağlıkla büyüsünler ..7 buçuk aylık oldu kzim etrafında pervaneyim ama yine hep huysuz 7 buçuk ayda bir gün bile uslu uslu oturduğunu oyuncaklarla oynadığını gormedim ..yani bisey yanlış yaptığınızı sanmıyorum bazı bebeklerin huyu oyle sanirim yada bizi parmağında oynatıyolar:)
(52 puan) tarafından
Ne bilim ya 3uzleri uslu görünce :) kendimi sorguladım ilki huysuzdu 2.yi uslu bekledim belkide ondan:)) tesekur ederim yorumun için tatlım
-Reklam-
0 oy
(79 puan) tarafından
Benimde bebeğim bi hafta sonra 3 aylık olacak ve aynı benim bebeğimi anlattiniz sanki ve benimde üçüncü çocuğum üçünde de çok çektim allah sağlık versin yavrularimiza .
(52 puan) tarafından
Demekki genetik :) :)
Canım valla ayıptır söylemesi ama tuvalete bile gidemiyom banyo yu zor yapıyom ya kaş bıyık desen aldı başını gidiyor :)
0 oy
(158 puan) tarafından
Canım ne yaparlarsa yapsınlar onlar evlatlarımız ne zorluk olursa olsun bakmak la hükümlüyüz bence bol bol dua et ve bebeqin varliqina sukret olmayanlari dusun bide şükür edelim bence bizi kurtaracak melekler onlar 
(52 puan) tarafından
Dogru diyosun canım ben sadece acaba benmi yanlış yetistiriyorum diye düşünmüştüm teşekkür ederim yorumun için
(158 puan) tarafından
Yok canım zaten bebekler hep ilqi ister biz bile büyük insanlar ilqi alaka istiyoruz yani siz bide onları düşünün:)
0 oy
(157 puan) tarafından

yok bacı kendini suçlama bende öyle kendimde hata arardım hep taki kızım olana kadar. oğlumun huyu buymuş dedim aynı dedigin gibi çocuk hiç istemiyordum o kdr yıpranmıştım. bakamıyorum diye düşünüyordum ama yok çocugundanmış onu anladım. hatta şaşırıyordum kızım uzun uyuyunca doktora bile götürdüm düşün doktorda gayet normal bebek uyur demişti. oğlumda uyku görmediğim için şaşırmıştım :)

(52 puan) tarafından
Demekki benim bebisler hep böyle :)
Saol canım yorumun için
(157 puan) tarafından
başına gelmeyen anlamaz canım. şikayet ediliyor gibi algılanabilir ama öyle değil benmi bakamıyorum da durmuyor anlamıyorum gibi düşünüyor insan. sabır göstermeye çalış geçici süreç diye düşün büyüdükçe azalacak kendi işlerini görecekler.
(52 puan) tarafından
Aynen canim ya acaba bendemi sıkıntı var ben mi çocuğa yetemiyotum diyo insan

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 108 göst.
0 oy
1 cevap 110 göst.
0 oy
2 cevap 214 göst.
14 Temmuz 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Nuryoncalik (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 79 göst.
25 Şubat 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Kübra2551 (893 puan) tarafından soruldu
...