0 oy
251 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (1,092 puan) tarafından
6 buçuk aylık bebekle 6 7 saatlik araba yolculuğu yapmak zorundayız nelere dikkat etmemiz gerekir ilk kez bir yere çıkacak çok tedirginim hasta olursa diye. 30 derece sıcaklıkta ne giymeli? 1 hafta kadar kalacağız bebek arabası mama sandalyesi küveti almalı mıyız abartıyor muyuz?

2 Cevaplar

0 oy
Profil image (252 puan) tarafından
Bu soruların cevabı gideceğiniz yere göre değişiyor aslında. Ben daha yeni iki haftalık bir seyahatten geldim. Yolculuk esnasında bebeģim genelde hep uyudu. Ağlasa bile oto koltuğundan almadım dikkatini dağıttım. Karnının tol altının temiz olduğundan emin olun sadece. Küvet mama sandalyesi bebek arabası çok hantal eşyalar . Eğer gittiğiniz yerden temin edebileceksiniz benden tavsiye hiç götürmeyi. Iki haftalık seyahatte bebek arabasıni hiç kullanamadım bile şu dönemde evden pek çıkılmıyor çünküm
(1,092 puan) tarafından
Oto koltuğumuz ana kucağı şeklinde olanlardan almıştık keşke büyüklerden alsaydık çok pişman oldum sizinki nasıl? Gittiğiniz yerde farklı insanlarla görüştü mü?
(1,092 puan) tarafından
Daha önce pek yeni insan görmedi ve yeni bir yere hiç gitmedi hasta olur mu diye endişe ediyorum.
Profil image (252 puan) tarafından
Biz şu an oto koltuğuna geçtik benim bebeğim de pandemi bebeği daha yeni yaşından sonra insanlarla görüşmeye başladık ama çabuk kaynaştı tabi başta yadırgadı ama alışıyor yavaş yavaş. Ben ilk 3 aylıkken gitmiştim 5 saatlik yola o zaman daha rahattı. Şimdi çok hareketli 2 dk bile gözümün önünden ayıramıyorum. Kocaman bebek arabasını götürdük bir kere binmedi yürümek istiyor küçük bey :)
(1,092 puan) tarafından
Yasaklar nedeniyle iptal oldu yine de çok teşekkür ederim virüs bitse artık biz de olması gereken şekilde bebeklerimizi büyütsek paranoyak olmasak keşke:)
-Reklam-
0 oy
(619 puan) tarafından
Benim oglum 2 aylik bile degildi mecbur sagligi icin 3 saatlik ankaraya goturmek zorundaydik pusetindeydi hep uyudu ama cok terledi bide donuste aksama kaldik gece olunca arabanın ici karanlikken huzursuzlandi ic ışığı acsak esim arabayi kullanamiyordu o konuda sıkıntı cektik bence gunduz çıkın ve terletmeyecek seyler giydir sirtina ter bezi koy devamli degistir arabanin icinin havasini degistirin durup hem mola verirsiniz biz oyle yapmistik ve kış mevsimiydi sizin yaz daha kolay olur ha birde camdan yuzune gunes vurmasin yakar cama da bi örtü falan ayarla
(1,092 puan) tarafından
Küçük olunca daha kolay olurdu belki şimdi yerinde durmuyor. İlk bebeğim terliyo mu üşüyo mu diye düşünüyorum hep  neredeyse 5 derece artcak sicaklik ne giyer bilemiyorum hiç. Ter bezi mantıklı cam için de perde aldırayım.
(619 puan) tarafından
Benimde ilk bebegim aynen senin gibiyim fazlada giydirsen  kötü azda tam ayarını bulmak cok zor, hareket konusunda haklisin zorlanacaksin ama gecer bi sekilde bol bol oyuncak al bebek sarkilari falann indir arabada acarsin
(1,092 puan) tarafından
Yasaklar nedeniyle iptal oldu yine de çok teşekkür ederim aklımda bulunsunlar:)
(619 puan) tarafından
Rica ederim insallah kapanmadan sonda bizde uzun yola cikmayi düşünüyoruz tatil icin bakalim ne maceralar atlaticaz;))
(1,092 puan) tarafından
Size de şimdiden iyi tatiller :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 413 göst.
2 Temmuz 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Aycblkclr (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 230 göst.
16 Mart 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Dilinni (160 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 135 göst.
19 Ağustos 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Asliy1923 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 189 göst.
7 Haziran 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Huriela (139 puan) tarafından soruldu
...