0 oy
207 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (94 puan) tarafından
Emziriyorum+ek gıda+ mama takviyesi alıyor siz gün içerisinde kaç kez emziriyorsunuz ?

2 Cevaplar

0 oy
(1,300 puan) tarafından
inanin hic saymadm benmde ikizlerim 6 aylik.bu aydan once cok dikkat ediyordum saatlere bu ay biraktim saat saymayi.aglayinca emziriyorum.
(94 puan) tarafından
Ben gün içerisinde 3 kez emziriyorum da az geldi sanki siz sadece anne sütümü veriyorsunuz ?
(1,300 puan) tarafından
simdi ek gidaya gectik evet anne sütü veriyrum.ama zaten arka arkaya icmiyorlarki sabah 9 10 kahvalti olsa 1de anne sütü 4de meyveli yogurt 7de anne sutu 9bucuk 10da yine anne sutu yatis gece kalkip bazen 2 kez emziriyorum.benm döngum ekseriye bu sekilde.
-Reklam-
0 oy
(67 puan) tarafından
Ben anne sütü verim ama ek olarakta mama veriyorum uykudan uyandikca emziriyorum sonrasi mama takviyesi ama benim meme reddi yaşıyor o yüzden en fazla 4 dakika emiyor seninkinin emme süresinede bakman lazim belki doyuyordur 
Profil image (1,447 puan) tarafından
Biberon emzik kullanmayı bırakırsanız meme reddi düzelir diye düşünüyorum
(94 puan) tarafından
Az emiyo benimkide iki memeyi anca 4 dakika emiyordur . Uyanınca emziriyorum sonra ek gıda sonra mama veriyorum sırasıyla  aralarına zaman koyuyorum arka arkaya vermiyorum  hepsini.Açıksa ağlar diyorum illaki şükür kilosuda iyi ama acaba az emerse sütüm kesilirmi diye korkuyorum
Profil image (1,447 puan) tarafından
Ne kadar az emerse sütün o kadar az gelecektir, talep oldukça süt üretimi artıyor. Büyük ihtimalle sütünüz tazyikli geliyor o yüzden emmek istemiyor daha fazla, mamayı göğüsteyken yandan şırıngayla vermeyi deneyebilirsiniz. Daha çok sizi emmiş olacak ayrıca aç kalmayacak.

İlgili sorular

...