0 oy
379 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (123 puan) tarafından
Iyi geceler hanımlar 3 aylik bebegim var. Havalarda ısındı baya bebeğimi yatırıyorum ama içim rahat etmiyor üstünde uzun kollu altında uzun şort ikiside ince kalın değil üstünede penye battaniye örtüyorum ama eşim askılıyla ben desen aynı ben üstümü bile örtmuyorum sabaha kadar sıcağı hiç sevmem acaba oğlumda rahatsız oluyormu onun üstüne fazlamı ağırlık yapıyorum üstünü örtmek istemiyorum çok sıcak ama bu seferde hasta ederim korkusu var.?
Bebek Ayı 3

2 Cevaplar

0 oy
Profil image (197 puan) tarafından

Sıcaklayinca üstünü açıyor annesi.  Sen ort yinede.. yazin sicaginda da ince olsun ort mutlaka..Sorunun cevabini en iyi sen bilirsin .. sen içine sineni  yapmalısın. Bende aynı senin gibi giydirip yatırıyorum.  Corap da giydirmiyorum. Ben kesinlikle corapli uyuyamam. Bebegede bu eziyeti yapamam. Odanında peteği de kapalı artık. .. gündüz tisort de giydirmeye başladım yaşasın yaz geliyor :P  gece ne olur ne olmaz ince uzun kollu giymeye devam. Ama ayaklara özgürlük.. 

(123 puan) tarafından
Hahahaha bende ayaklara özgürlük yapıyorum ben rahat etmiyorum bebeğimde rahat olsun
-Reklam-
0 oy
(264 puan) tarafından
Eviniz sobaliysa o kadar giydirmek ideal bence benim evim doğal gaz ama dereceyi yüksek tutarım herzmn için 50 derecede çalışıyor kışın ve bebeğimi dediğiniz gibi yatırıyor um uzun kollu bir zıbın bir pantalon birde çorap ustunede ince bir örtü tmmdir bundan daha soyunuk olursa gaz yapar sadece arada kalkıp bakarsanız terlimi diye terliyse üstünü değiştirin yada içine bir tülbent mendilde olabilir koyun sırtına birde göğsüne öksürük yapmasın yeter

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 457 göst.
0 oy
3 cevap 147 göst.
6 Temmuz 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Egementuğba (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 542 göst.
...