0 oy
315 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (115 puan) tarafından
Arkadaşlar bebeğim 2 aylık sabah 5.30 da uyandı bu saate kadar toplam 1 saat uyumadı, karnı tok gazını alıyorum altı temiz. Uyuyor en fazla 20 dk sonra uyanıyor. Hareket bile edemiyorum lütfen ne yapabileceğim konusunda yardımlarınızı bekliyorum. 
Bebek Ayı 2 aylık

2 Cevaplar

0 oy
(320 puan) tarafından
Kundaklayıp sessiz bir ortamda sadece beyaz gürültü,dua İle uyutmayı denediniz mi? Birde Nebe suresini açtığımda bebeğimin daha sakin olduğunu farkettim bazen uykuya bile onunla gidiyor. 5 ayımıza girdik dualarla , yalnız her Nebe suresini dinlemiyor :)
(115 puan) tarafından
Açtım, vakıa suresini açıyorum uyuyor 15 dk sonra yine aynı kundak yapıyorum çıkarmak için kıvranıyor :) çok yoruldum
(320 puan) tarafından
Bebeğim 5 aylık oldu bizimde uyku düzenimiz aşırı derecede bozuldu. Saatli uyuyup gece 1 yada 2 kere uyanırdı sadece. Sebebini bulamıyoruz fakat gece belkide sabaha kadar 10 kere uyanıyor. Gün içerisinde kundaklayıp emzik veriyorum ve kucağımda yanağımı yüzüne yaslıyorum hemen gözler devrilmeye başlıyor.  Ay farkımız var ama 2 aylıkken en ufak sesten, çok sıcak ya da soğuksa çok uyanıyordu. Nem oranı da çok önemli. Birde doktorumuz hafta 1 şampuanla onun haricinde sadece suyla yıkamamızı söyledi. Bazen yıkayıp masaj yapıyorum her yerine çok güzel uyuyor o zaman. Ama gece uykumuz dediğim gibi berbat :)
-Reklam-
0 oy
(70 puan) tarafından
Bizimki de ayni bes aylik suan hala bi cozum bulamadim :(
(115 puan) tarafından
Çok zor :( Rabbim yardımcımız olsun.. Yorgunluktan beynim uyuşuyor artık, bir de demesinler mi bunlar iyi günlerin :)
(70 puan) tarafından
Amin inşallah.. ya ben pek inanmiyorum gittikce bebegimize alisicaz tabi ki zor günler olacaktir atesler hastaliklar tabi rabbim göstermesin ama bebegin dilinden anliycaz en azindan gittikce

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 164 göst.
0 oy
4 cevap 215 göst.
0 oy
1 cevap 109 göst.
15 Kasım 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Haticeyaksi (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 308 göst.
...