0 oy
487 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (24 puan) tarafından
Arkadaslar genel mi lokal mi daha iyi ben genel istedim cunku 2 yasinda piskolojisi acisindan doktorlar geneli onerdi cerrah 2 ile 6 yas arasi riskli yas cok sart degilse bu donemde yaptirmayin dedi bizjmki enfeksiyon oldu ve tekraelarmis oyuzden cerrah sunnet sart dedi ilac kullanfi enfeksiyon gecti haftaya sunnet olacak bide ameliyat odasi cok soguk oglum nasil dayamacak korkar bide bizim yanimizdayken mi uyutuyorlar cok soru sordum ama ne bileyim  endiseliyim ya :)
Bebek Ayı 2 yasinda

1 cevap

0 oy
(83 puan) tarafından
Selam canım. Geçmiş olsun şimdidien. Ben de oğlum 3 buçuk aylıktı yaptırmak durumunda kaldık.  Eve çağırdık biz tanıdığımız vardı sünneti yapan doktor. Bizim bebişin pipi deliği çok dardı itilmiyodu içinde birikeni alamıyorduk ve kızarıyordu. Allah korusun enfeksiyon olur dedi çocuk doktoru ve biz de  sünnet ettirdik. Hiç korkma yalnız biz lokal yaptık. İlk işediğinde yandı bitaz sonra 1 gün sürdü ağrısı 2 gün iki üç kez  ağladı 3. Güne hiçbişeyi yoktu.

özetle İlk önce o pipi başı açığa çıktığı için mosmor olur böyle. Sonra bordo sonra kırmızı sonra pembe gitgide açılır ten rengine yaklaşır korkma sakın. Bir de bizim doktor  ilk 4 gün çocupu yıkama dedi. Sonra yıkayabilirsin dedi. Hatta su yapıp suya oturtabilirsşn çok iyi geliyor o su derisini kolay atmasını  sağlıor dedi. Hep içimde şüpheyle yaptım ama gerçekten de çok hızlı iyileşti canım benim.  İnşallah seninli de iyileşir. Bi kaç yerden dikiş atıyolar onlar biraz geç düşüyor onun dışında zaten iyileştiğini göreceksin hemencikk
(24 puan) tarafından
Ne guzel yazmissin cok sagol rabbim korusun yavrunu :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,133 göst.
27 Eylül 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Yahyam21❤ (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,081 göst.
0 oy
3 cevap 491 göst.
...