0 oy
376 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (46 puan) tarafından
Kızlar dün bebeğim sünnet oldu 8 aylık bugün aks üstü sargiyi açtık.ne zaman iyileşir sargiyi açtıktan sonra durmuyor.surekli ağlıyor sızlıyor ağrıyor herhalde sürekli kucakta sürekli kaçıncı gün normale dönüyor kırmızı şuan  sünnet olduğu yeri normalmi
Bebek Ayı 8

6 Cevaplar

0 oy
(45 puan) tarafından
ayyyy yarın sunnet olacak bebeğim nasul oluyor uslem ne kadar sürüyor sargı kac gun kalıyor
-Reklam-
0 oy
(2,175 puan) tarafından
Bizde sargı yoktu. Karton bardağın tabanını kesip koymuştuk doktorumuz öyle demişti. Birde krem verdi bardağın içinden sıktık. İlk gün biraz huysuzluk yapmıştı ertesi gün normale dönmüştü. Bir haftadan kısa zamanda da tamamen iyileşti. Bezi temas ediyorsa acı verici olabilir. İlk üç gün kırmızıydı ve şişlik olmuştu bizde de normal diye biliyorum. Çok geçmiş olsun. 
0 oy
Profil image (85 puan) tarafından
Benim oglumda 18 gun once sunnet oldu. Bizde sargi bezide karton bardakta yoktu. Bezine kantoron sur demisti doktor. Hic yapisma aglama sizlama falanda olmadi. 
0 oy
(81 puan) tarafından
15 gün önce olduk biz de, ilk gün ağladı sadece, kızarma şişme 2.gün itibariyle geçti, toplamda da bir hafta krem kullandık hem gazlı beze krem sürdüm hem de sünnetli bölgeye. Kağıt bardak kullanmadık. Çok hızlı iyileşti. Sizinki de en kısa sürede iyileşir inşallah. 
0 oy
(5 puan) tarafından
Benim oğlum 40 günlükken ameliyat oldu, sargı bir gün durdu sonra doktorumuz çıkardı, herhangi bir krem vermedi antiseptik sprey verdi ve çok çabuk iyileşti, her altını almaya sadece sprey siktim, karton bardak çiş olduğunda ıslanıp eridiği için onun yerine köpük bardak koyduk bezle temas etmedi 5 gün bardak koyduk ve beze temas etmediği için herhangi bir acı çekmedi oğlum, 6. Gün iyilesmisti ve banyo yaptırdık, bu süreçte pipisini hiç ellemedim küçük oldugu için masaja falan gerek yok dedi doktorumuz, 6. Gün bardak koymayı bıraktık artık ama ben birkaç gün daha sprey sıkmaya devam ettim, sprey almanızı öneririm yada doktorunuza sprey için danışın inşallah hemen geçer geçmiş olsun
0 oy
(75 puan) tarafından
Keşke daha erken yaptırsaydınız. Şu an bebeğiniz hareketli dönemde daha zor geçecektir. Tamamen iyileşmesi 1 ayı bulabilir ama ağrıları birkaç güne geçer. Kremini falan ihmal etme bi de oturmasın tek başına ödem olabilir. Biz 2.5 aylıkken yaptırdık 2. Gün bir dikişi düşmüştü. 2. Çocuğum da erkek olursa doğduğu zaman yaparım çok bekletmem.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 503 göst.
0 oy
12 cevap 241 göst.
5 gün önce Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Beyzaakayaa (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 168 göst.
10 Mart 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Derya17 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,361 göst.
...